×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-17
Siguldas kroketa kluba pārstāvis izcīna “Gaujas kausu” golfa kroketā

Siguldā, kroketa kluba “SIG-LIG” laukumā, 13. un 14. augustā norisinājās Latvijas kausa 4. posms golfa kroketā – “Gaujas kauss 2022”. Tajā uzvarēja Siguldas kroketa kluba “SIG-LIG” pārstāvis Andris Usāns.

Par skaisto ceļojošo trofeju Latvijas kausa 4. posma izcīņas A-līmeņa sacensībās Siguldā cīnījās vairākkārtējie Latvijas čempioni golfa kroketā, taču veiksme bija Andra Usāna sabiedrotā un viņš ar pārliecinošu sniegumu finālspēlē uzvarēja.

Uz goda pjedestāla kāpa arī godpilnās 3. vietas ieguvējs – Jānis Šteins (kroketa klubs “SIG-LIG”).

“Latvijas kausa 2022” izcīņa tika organizēta divos līmeņos – A-līmenis ir spēcīgāka grupa, kur piedalīties var kroketisti, kas sasnieguši Pasaules kroketa federācijas (WCF) reitinga līmeni 1600, bet B-līmenī varēja kvalificēties kroketisti ar zemāku reitingu. Latvijā patreiz ir vairāk kā 70 kroketisti, kuru spēles līmeņa apskaiti veic Pasaules kroketa federācija.

“Gaujas kausa” turnīrs bija pēdējais atlases posms, kad kroketisti cīnās par ieskaites punktiem, kas dod iespēju kvalificēties lielākajam Latvijas golfa kroketa pasākumam – Latvijas čempionātam, kas notiks no 17. līdz 18. septembrim Ikšķilē un Siguldā.

 

Informāciju sagatavoja:
Kroketa kluba “SIG-LIG” pārstāve
Sandra Harlinska
Foto: Sandra Harlinska


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi