×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-18
Godināti Siguldas novada pāri, kuri laulībā nodzīvojuši 50 gadus

17. augustā Sigulda Jaunajā pilī Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs un Dzimtsarakstu nodaļas darbinieki sveica tos novada pārus, kuri laulībā nodzīvojuši 50 gadus un 2021. gadā atzīmēja Zelta kāzu jubileju.

“Savstarpējā uzticēšanās, cieņa, atbalsts un patiesa mīlestība vairāk nekā pusgadsimta garumā ir tas, uz ko ikvienai ģimenei jātiecas. No jums varam mācīties pacietību un sapratni vienam pret otru. Man ir liels pagodinājums sveikt novada pārus Zelta kāzu jubilejā. Siguldas novads lepojas ar jums un jūsu ģimenēm!” svinīgajā pasākumā sacīja Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Pasākumā tika godināti septiņi Siguldas novada pāri, kuri savas laulības reģistrējuši 1971. gadā un pieteicās svinīgā pasākuma apmeklējumam:

  • Ieva un Egils Kvāļi no Siguldas;
  • Skaidrīte un Vasilis Ležņini no Mores pagasta;
  • Svetlana un Juris Veinbergi no Siguldas;
  • Valentīna un Gunārs Tīmaņi no Siguldas;
  • Ilze un Visvaldis Baloži no Mālpils pagasta;
  • Mairita un Ārvalds Krīgeri no Siguldas;
  • Inta un Gunārs Jānis Rozenbergi no Siguldas.

Zelta kāzu pasākumā pāriem tika pasniegta atjaunota laulības apliecība, Latvijas Bankas izdotā sudraba monēta “Sigulda”, kā arī dekoratīvs šķīvis, kurš nes preču zīmes “Radīts S!guldā” apliecinājumu. Pasākumu ar muzikālu sveicienu papildināja leģendārās grupas “Eolika” dalībnieks Viktors Zemgals, savukārt svētku atmosfēru un cienastu sarūpēja Pils dārza kafejnīca.

Tos pārus, kuri 2022. gadā atzīmē Zelta kāzas, aicinām līdz 1. novembrim pieteikties svinīgā pasākuma apmeklējumam Siguldas Jaunās pils Svētku zālē, rakstot uz e-pasta adresi dzimts@sigulda.lv, zvanot uz tālruņa numuru 67385829 vai 62203487.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi