×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-19
Ceļa remontdarbu dēļ aicina ievērot piesardzību, neveikt pārdrošus manevrus

Ceļa remontdarbu laikā aicina autovadītājus neveikt pārdrošus un bīstamus apdzīšanas manevrus, ievērot ceļu satiksmes noteikumus un rēķināties, ka satiksme var būt lēnāka. Turpinās ceļa darbi posmā no “Sēnītes” līdz Siguldai – satiksme pārslēgta uz vienu brauktuvi ar vienu braukšanas joslu katrā virzienā.

Vidzemes šosejas (A2) posmā no “Sēnītes” līdz Siguldai satiksme abos virzienos organizēta pa vienu brauktuvi – katrā virzienā viena braukšanas josla. Ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h, paredzamais remontposma šķērsošanas laiks aptuveni 20 minūtes.

Labvēlīgos laikapstākļos ražas novākšana turpinās arī brīvdienās un vēlās vakara stundās. Autovadītājiem ir jārēķinās ar to, ka lielgabarīta tehnikas pārvietošanās ātrums ir ierobežots. Aicina būt pacietīgiem, cienīt citus satiksmes dalībniekus un neveikt nepārdomātus apdzīšanas manevrus, radot bīstamas situācijas.

Valsts autoceļu tīklā būvdarbi turpinās gandrīz 60 posmos. Plānojot braucienus, aicinām ieskatīties būvdarbu kartē VSIA Latvijas Valsts ceļi mājaslapā lvceli.lv, kur apskatāmi visi aktuālie remontdarbu posmi un satiksmes ierobežojumi valsts autoceļu tīklā.

Plašāka informācija skatāma šeit.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi