×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-22
Izsludina nebijušu projektu konkursu jauniešu ar ierobežotām iespējām iesaistei

Eiropas Komisija izsludina jaunu “Erasmus+” DiscoverEU iekļaušanas projektu konkursu jauniešu ar ierobežotām iespējām iesaistei. Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) aicina Latvijā reģistrētas organizācijas, pašvaldības un neformālas jauniešu grupas, kas ikdienā veic darbu ar jauniešiem ar ierobežotām iespējām un vēlas īstenot Eiropas Savienības programmas “Erasmus+” DiscoverEU iekļaušanas projektus, līdz 4. oktobrim iesniegt projektu pieteikumus.

Šogad pirmo reizi izsludināts projektu konkurss DiscoverEU iekļaušanas projektiem. Programmas “Erasmus+” šā gada rudens projektu konkursā DiscoverEU iekļaušanas projektu pieteikumus iespējams iesniegt līdz 4. oktobra plkst. 13.00 Eiropas Komisijas vienotajā ES programmu platformā, kur pieejama projekta pieteikuma forma. Programmas “Erasmus+” DiscoverEU iekļaušanas projektiem šī gada rudens projektu konkursā kopumā pieejami 103 169 eiro.

Projektu pieteikumu var iesniegt Latvijā reģistrētas organizācijas – bezpeļņas organizācijas, apvienības, NVO, vietēja, reģionāla vai valsts līmeņa publiskas struktūras, sociālie uzņēmumi, peļņu gūstošas organizācijas –, kas ir aktīvas korporatīvās sociālās atbildības jomā vai neformālas jauniešu grupas. Līdz oktobrim organizācijām, kas ikdienā veic darbu ar jauniešiem ar ierobežotām iespējām, ir iespēja izstrādāt un iesniegt iekļaušanas projektus, tādā veidā sniedzot iespēju jauniešiem ar ierobežotām iespējām, kuri paši nebūtu pieteikušies iniciatīvai DiscoverEU, iesaistīties tajā un iegūt vērtīgu pieredzi.

Lai organizācijas varētu veiksmīgi izstrādāt projektu pieteikumus, JSPA no 23. līdz 25. augustam organizēs mācības iekļaujošām organizācijām par DiscoverEU iekļaušanas projektiem. Plašāka informācija par mācībām pieejama JSPA tīmekļa vietnē.

DiscoverEU iekļaušanas projektu mērķis ir dot iespēju 18 gadus veciem jauniešiem ar ierobežotām iespējām doties ceļojumā ar vilcienu pa Eiropu, lai izzinātu Eiropu, gūtu piederības sajūtu Eiropas Savienībai, stiprinātu sadarbību un starpkultūru dialogu starp jauniešiem, iegūtu vērtīgas zināšanas, prasmes un pieredzi, kā arī atklātu citas Eiropas piedāvātās iespējas, kas būtu noderīgas jauniešu turpmākai dzīvei un izglītībai.

Savukārt Eiropas Savienības (ES) iniciatīva DiscoverEU ik gadu pilngadību sasniegušiem Eiropas jauniešiem sniedz iespēju bez maksas apceļot Eiropu, tādējādi palīdzot izprast Eiropas daudzveidību, iepazīt tās kultūras bagātību un iegūt jaunus draugus. Pirmajā gadā, kad notika iniciatīva DiscoverEU, tajā piedalījās 44 jaunieši no Latvijas.

Plašāka informācija par DiscoverEU iekļaušanas projektiem pieejama JSPA tīmekļa vietnes sadaļā DiscoverEU iekļaušanas projekti”. Savukārt informācija par citiem programmas “Erasmus+” aktuālajiem projektu konkursiem pieejama sadaļā “Izsludinātie projektu konkursi”. Neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar Projektu vadības un uzraudzības daļas projektu koordinatoriem.

 

Informāciju sagatavoja:
JSPA Komunikācijas daļas vecākā referente
Egija Ļuļēna

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi