×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-22
Arī šonedēļ varēs apmeklēt “Kaimiņu būšanas” pasākumus

Turpinot caur dažādiem pasākumiem iepazīt Siguldas novada apkaimes, tur dzīvojošus cilvēkus un viņu tradīcijas, arī šonedēļ gaidāmi izzinoši, atraktīvi un muzikāli notikumi. Varēs piedzīvot krāšņus koncertus, sarunas pie tējas tases, meistardarbnīcas un citas radošas aktivitātes, kā arī zaļumballes.

Trešdien, 24. augustā, plkst. 16.00 Gaujas Dienas centrā gaidāma saruna par Gaujas ciemata vēsturi, bet plkst. 19.00 Sunīšu Kopienas centrā norisināsies muzikālais vakars, kurā uzstāsies Normunds Ķietis un Inita Āboliņa.

Ceturtdien, 25. augustā, plkst. 12.00 Jūdažu Bibliotēkā un sabiedriskajā centrā notiks radošā un sarunu klubiņa “Laiks tējai” tikšanās ar Mikologu biedrības valdes locekli Edgaru Mūkinu. Sarunas tēma  – “Mūsu meža sēnes”. Turklāt 25. augustā no plkst. 15.00 līdz 17.00 Inciemā varēs doties dizaina pastaigā kopā ar “H2E”, piedāvājot apmeklēt Anšlava Eglīša ekspozīciju, un ieklausīties stāstos par tās dizaina procesu. Vēl šajā dienā Mores Mākslu šķūnī turpināsies “Muzikālā piknika ceturtdienas” un plkst. 19.00 varēs apmeklēt kino vakaru bērniem, notiks arī radošais klubiņš kopā ar Mores jauniešu saimi un saldo našķu “Vasara burciņā” meistarklase ar Gitu Kauliņu.

Sestdien, 27. augustā, Lēdurgas “Puķudruvās” risināsies kino vakars plkst. 22.00 demonstrēs filmiņu “Lote un pazudušie pūķi”, bet plkst. 23.30 būs skatāma “Uzticības persona”, kas piemērota bērniem vecākiem par 16 gadiem. Vēl Lēdurgā no plkst. 22.00 varēs izdejoties zaļumballē kopā ar grupu “Vidroks”. Ieejas maksa ballē ir 7 eiro, iepriekšpārdošanā arSiguldas novada ID karti 5 eiro. Pasākuma dienā atlaide netiks piemērota! Vēl šajā dienā pie Lēdurgas Sporta halles varēs piedalīties sportiskās aktivitātēs. Pirms kino vakara aicinām doties uz Siguldas pagastu, kur no plkst. 12.00 līdz 14.00 pie Siguldas pagasta Kultūras nama sadarbībā ar radošo apvienību “Pasaku nams” notiks Bērnu drošības skoliņa. Savukārt Allažu pagastā no plkst. 15.00 norisināsies svētki “Allaž Allažos”, kuros ikvienu priecēs dažādas izklaides, koncertuzvedumi, izstāde, tāpat būs iespēja izsmieties stand-up izrādē un izdejoties zaļumballē.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi