×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-24
Vēl līdz 25. augustam var izvirzīt pretendentus “Gada balvai kultūrā”

Lai motivētu, godinātu un sveiktu kultūras jomas pārstāvjus, tiek izsludināts konkurss “Gada balva kultūrā”, kurā šogad tiks vērtēti pretendentu sasniegumi 2020. un 2021. gadā. Pretendentus balvai var pieteikt līdz ceturtdienai, 25. augustam.

Balvai var pieteikt kultūras iestādes, kultūras darbiniekus, māksliniekus, bērnus un jauniešus, radošos kolektīvus, biedrības, producentus, pasākumu sponsorus, kā arī Siguldas novadā notikušo kultūras pasākumu rīkotājus un (vai) māksliniekus, kuri nozīmīgi ietekmējuši Siguldas novada kultūrvides attīstību vai apliecinājuši izcilību, veidojot pozitīvu Siguldas novada publicitāti Latvijā, Eiropā vai pasaulē.

Pretendentus nominācijām var izvirzīt ikviens, pamatojot kandidāta sasniegumus ar aprakstu, aizpildot pieteikuma anketu elektroniski šeit vai drukātā formātā kādā no pašvaldības klientu apkalpošanas vietām. Pretendents balvas saņemšanai drīkst pieteikt arī pats sevi.

Plānots, ka svinīgais pasākums notiks 10. septembrī kultūras centrā “Siguldas devons”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi