×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-25
Aizvadīts “Siguldas kausa skrituļslalomā 2022” 2. posms Lorupes gravā

20. augusta rītā Siguldā, Lorupes gravā, norisinājās “Siguldas kausa skrituļslalomā 2022” 2. posms, kurā piedalījās vairāk nekā 70 dalībnieki. Sacensības sākās ar grupu startiem, katram dalībniekam veicot 2 braucienus. Uzvarētājs tiek noteikts pēc 2 trašu uzrādītā mazākā koplaika.

Par sacensību uzvarētājiem U-8 grupā meitenēm kļuva Līva Meldere, bet zēniem – Rūdolfs Veigulis. U-10 grupā ātrākie bija Estere Šēnberga un Mārtiņš Samofals.U-12 meiteņu konkurencē uzvarētāja Nikola Grīnberga, zēniem – Kristiāns Indriksons.U-14 grupas uzvaras laurus plūca Letīcija Matisone un Sebastians Kārlis Mierkalns. U-16 grupas uzvarētāja meiteņu konkurencē – Frīda Saļņikova, bet zēniem ātrākais bija Georgs Šmalcs.

Sieviešu grupā vienīgā un ātrākā dalībniece bija Luīze Suveizda, vīriešiem – Rihards Allens.

Sacensību noslēgumā tika aizvadīts fināla brauciens 10 ātrākajām meitenēm un zēniem grupā 2012. dzimušajiem un jaunākiem. Par ātrākajām meiteņu konkurencē kļuva Estere Šēnberga, aiz sevis atstājot Dārtu Bērziņu, Esteri Zīvarti, Elīzu Beļūnu, Līvu Melderi un Lauru Melderi. Šīs pašas grupas finālā zēniem ātrākais bija Mārtiņš Samofals, aiz viņa Larno Kļaviņš, Ģirts Blūms, Markuss Irbe, Rūdolfs Veigulis un Adrians Reiters.

Fināla braucienā lielajiem – dzimuši 2011. gadā un vecāki – ātrākās TOP 6 meitenes bija Frīda Saļņikova, Elza Saļņikova, Sofija Fedorova, Letīcija Matisone, Estere Jansone un Estere Ausekle. Zēnu konkurencē pārliecinoši ātrākais Georgs Šmalcs, aiz viņa Rihards Allens, Pauls Pēteris Prancāns, Valdemārs Kuzminskis, Kristiāns Indriksons un Edvards Firsts.

Sacensību “Siguldas kauss skrituļslalomā 2022” noslēdzošais posms notiks septembra sākumā Siguldā, Lorupes gravā.

Pasākums tiek organizēts ar Siguldas Novada pašvaldības atbalstu.

 

Informāciju sagatavoja:
Madara Meldere
Foto: Sandra Meldere


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi