×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-26
Siguldas Sporta centrā gaidāmas izmaiņas atsevišķu pakalpojumu cenās

Siguldas Sporta centrs informē, ka šobrīd energoresursu izmaksas ir palielinājušās par 20–40%, kas ietekmē cenu pieaugumu atsevišķām pakalpojumu pozīcijām, īpaši tām sportošanas zonām, kuru uzturēšanai visvairāk tiek patērēti energoresursi – Ūdens atrakciju parks un lielais, mazais peldbaseins. Ņemot vērā iepriekš minēto, no 1. septembra Siguldas Sporta centrā būs izmaiņas atsevišķu pakalpojumu cenās.

No šā gada 1. septembra vienreizējs peldbaseina apmeklējums (1 stunda) izmaksās 8 eiro pieaugušajiem, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām (1 stunda) – 7 eiro. Vienreizējam apmeklējumam tiek piemērota gan Siguldas novada ID kartes atlaide (10%), gan Siguldas novada daudzbērnu ģimenes atlaide (papildu 10%). Lai regulārajiem peldbaseina apmeklētājiem izmaksas būtiski nepalielinātos, sporta centrs iesaka iegādāties peldēšanas abonementus, tā, piemēram, viena mēneša abonements pieaugušajiem izmaksās 43 eiro, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām – 38 eiro.

Pie nosacījuma, ja viens pieaugušais apmeklēs peldbaseinu divas reizes nedēļā, viens apmeklējums izmaksās 5,38 eiro, bet ar Siguldas novada ID kartes atlaidi – 4,84 eiro, savukārt skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām – 4,75 eiro, ar Siguldas novada ID karti – 4,28 eiro. Vienas nodarbības izmaksas vēl būtiskāk var samazināt, iegādājoties 3, 6 vai 12 mēnešu abonementu.

Arī Ūdens atrakciju parka apmeklējumam ir izmaiņas cenrādī. Vienreizējs apmeklējums darbdienās uz 2 stundām pieaugušajiem izmaksās 15,50 eiro, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām – 12,50 eiro, savukārt brīvdienās pieaugušajiem apmeklējums izmaksās 18,50 eiro, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām – 15,50 eiro. Arī Ūdens atrakciju parkā ar Siguldas novada ID karti tiek piemērota atlaide.

Spēka zāles vienreizējā apmeklējuma izcenojums pieaug nedaudz, un pieaugušajiem tas izmaksās 8,50 eiro, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām – 8 eiro. Viena mēneša abonements Spēka zālei izmaksās 40 eiro, skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām – 36 eiro. Arī Spēka zālē regulārajiem apmeklētājiem ir iespēja iegādāties 3, 6 vai 12 mēnešu abonementu, tādējādi regulāro apmeklējumu padarot vēl izdevīgāku.

Vienlaikus Sporta centrs informē, ka cenu izmaiņas neskars Grupu nodarbības un individuālos treniņus Spēka zālē, peldbaseinā vai Vingruma zālē, kur apmeklētājiem tiek saglabātas līdzšinējās cenas.

Siguldas Sporta centrs arī turpmāk nodrošinās kvalitatīvu, atbalstošu sportošanas un aktīvās atpūtas vidi.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi