×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-30
Krimuldas un Lēdurgas pagasta iedzīvotāji var piedalīties akcijā “Otrreiz modē”

No 1. līdz 30. septembrim notiks atkritumu apsaimniekotāja SIA “ZAAO” organizēta atkārtotai lietošanai derīgu apavu, apģērbu un mājas tekstila nodošanas akcija “Otrreiz modē”. Tās laikā Krimuldas un Lēdurgas pagasta iedzīvotājiem ir iespēja nogādāt apavus, apģērbu vai mājas tekstilu uz “ZAAO” EKO laukumu Krimuldas pagasta “Dūmeņos”, pēc tam piedaloties balvu izlozē.

Lai apavi tiktu atzīti par lietošanai derīgiem, tiem jābūt sausiem, tīriem, nesapelējušiem, bez specifiskas smakas un pa pāriem, nodošanai neder gumijas zābaki un ziemas sporta apavi. Apģērbam un mājas tekstilam jābūt bez caurumiem, tīram, sausam, nesapelējušam, bez specifiskas smakas. Nodošanai EKO laukumos neder lupatas, auduma atgriezumi, veļa un zeķes. Nododamās lietas jāievieto maksimāli caurspīdīgos maisos, kuri būs jāievieto attiecīgajā konteinerā.

Akcijas noslēgumā starp tās dalībniekiem tiks izlozētas 3 balvas – apģērbu tvaika gludināmās iekārtas. Lietošanai derīgus apavus, apģērbu un mājas tekstilu EKO laukumos iespējams bez maksas nodot arī ārpus akcijas darbības laika.

EKO laukums Raganas “Dūmeņos” ir atvērts pirmdienās, otrdienās un sestdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00, trešdienās, svētdienās – slēgts, ceturtdienās no plkst. 15.00 līdz 19.00, bet piektdienās no plkst. 14.00 līdz 18.00. Vienlaikus “ZAAO” informē, ka 2. un 3. septembrī laukums “Dūmeņos” būs slēgts.

Savāktie apavi, apģērbi un tekstila materiāli tiek nodoti sadarbības partnerim pāršķirošanai un nogādāšanai uz jaunattīstības valstīm vai uz pārstrādi.

Akcija ir spēkā tikai atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma “ZAAO” darbības reģionā.
 

Informāciju sagatavoja:
SIA “ZAAO” sabiedrisko attiecību vadītāja
Zane Leimane


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi