×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-31
Piedalies jautrā zibakcijā “Kopbilde ar Dakteri klaunu Siguldā”

Jau šo sestdien, 3. septembrī, plkst. 10.00 pie kultūras centra “Siguldas devons” norisināsies jautra zibakcija, kas ir veltīta dakteru klaunu labdarības velomaratonam. Šis ir Dakteru klaunu izaicinājums Siguldai – ikviens novada iedzīvotājs aicināts sagaidīt velosipēdistu un uztaisīt vislielāko kopbildi ar sarkanajiem klauna deguniem.

Par godu labdarības biedrības “Dr. Klauns” 10 gadu jubilejai, Jānis Taukulis veic iespaidīgu velomaratonu 2000 kilometru garumā, viens pats apceļojot visu Latviju un apciemojot 10 pilsētas, tai skaitā arī Siguldu. Šobrīd arī Siguldas reģionālajā slimnīcā aktīvi darbojas Dakteri klauni.

Dakteri klauni aicina siguldiešus sagaidīt Jāni pie kultūras centra “Siguldas devons”, līdzi ņemot sarkanos klaunu degunus un velosipēdus, lai pēc kopbildes uzņemšanas varētu Jāni pavadīt kādu kilometru tālāk ceļā uz nākamo pilsētu.

Uzliec savu sarkano degunu un nāc satikt klaunu. Tiekamies pie kultūras centra “Siguldas devons”!

Plašāku informāciju par velomaratona gaitu un tikšanos pilsētās varēs atrast “Dr. Klaunu” sociālo tīklu vietnē Facebook. Plašāka informācija par biedrību “Dr. Klauns” skatāma šeit.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi