×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-09-01
No 9. līdz 11. septembrim notiks “Siguldas devona” 5. sezonas atklāšana

Kultūras centrs “Siguldas devons” jau piekto sezonu priecēs ar daudzveidīgu kultūras piedāvājumu. Jaunā sezona tiks atklāta no 9. līdz 11. septembrim, un šo svētku programmā sev saistošu notikumu varēs atrast ikviens novada iedzīvotājs un tā viesis.

Pirmais atklāšanas notikums gaidāms jau piektdien, 9. septembrī. Jauno sezonu “Siguldas devons” atklās ar Aijas Andrejevas un “Very Cool People” koncertu, kurā uzstāsies arī īpašie viesi apvienība “Antikvariniai Kašpirovskio dantys” no Lietuvas. Piedāvājot arī Siguldā pieredzēt Latvijas Mākslas akadēmijas studentu un Siguldas novada tekstilmākslas meistaru veidoto ekspozīciju Starptautiskajai Milānas dizaina mesei, kas notika šā gada jūnijā, pirms koncerta varēs piedalīties tās atklāšanas svētkos. Ieeja koncertā – 20 līdz 25 eiro, arSiguldas novada ID karti tiek piemērota 20% atlaide. Biļetes pieejamas “Biļešu paradīzes” kasēs, tostarp tiešsaistē šeit.

Sestdien, 10. septembrī, pirmo reizi Siguldā norisināsies Siguldas novada Kultūras forums, kas iecerēts kā iedvesmas stāsts, lai palīdzētu veidot notikumus un vietu kurā dzīvojam. Iedvesmas stāstus papildinās “Latvian Literatura” organizētā rīta kafija par atdzeju un teksta grupas “Orbīta” veidotā skaņas un gaismas instalācijas atklāšana.

Dienas izskaņā “Siguldas devonā” notiks “Siguldas novada Gada balvas kultūrā 2022” svinīgā apbalvošanas ceremonija un koncerts “Shipsea. Apgaismo mani”, kurā izskanēs 11 īpaši personīgi stāsti oriģinālmūzikā. 

Savukārt svētdien, 11. septembrī, tiek piedāvāta programma “Ģimenes diena”. Šīs dienas laikā dažādu paaudžu novadnieki, siguldieši un viesi satiksies radošās darbnīcās, filmu seansos, spēlēs un uzdevumos, un pat zeķu lāpīšanas meistarklasē.

Plašāka programma apskatāma šeit.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi