×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-09-08
Siguldas novadā uzsāk energoresursu taupības pasākumus

Saistībā ar energoresursu cenu pieaugumu sabiedrībai un pašvaldībai kopumā ir nepieciešams pārskatīt savus paradumus un samazināt energoresursu patēriņu. Tādejādi Siguldas novada pašvaldības rīkojumā “Par energoresursu taupības pasākumiem” plānota virkne aktivitāšu, kuru ietvarā pašvaldības iestādēs energoresursu patēriņš tiks samazināts par 10%–20%.

Lai taupītu energoresursus, tiks izstrādāti un noteikti apkures, karstā ūdens uzsildīšanas, ventilācijas un kondicionēšanas padeves darba režīms pašvaldības pārziņā esošajās ēkās – skolās, sporta centros, pirmskolas izglītības iestādēs, administrācijās, kultūras iestādēs, bibliotēkās un citās ēkās.

Centralizēta apgaismojuma izslēgšanas laiku noteiks arī pagastu lauku teritorijās. Pagastu teritorijās ielu apgaismojumu pie tautas namiem un kultūras namiem ieslēgs tikai pasākumu laikā sadarbībā ar pakalpojuma sniedzēju.

Enerģijas taupības nolūkos tiks pārskatīta publisko ielu apgaismojuma lietošana ikdienā, pilnveidojot ielu apgaismojuma automātisko vadību (apgaismojuma ieslēgšanas/izslēgšanas laika maiņu un gaismekļu skaita samazināšanu vakara/nakts stundās, atstājot ieslēgtu apgaismojumu pie gājēju pārejām un krustojumiem). Turpmāk ielu apgaismojums pilsētās un ciemu centros tiks izslēgts no plkst. 23.30 līdz 5.30, atstājot apgaismojumu pie gājēju pārejām un krustojumiem. Pēc iestāžu darba laika vai pasākuma tiks izslēgts arī dekoratīvais apgaismojums, izņemot valsts nozīmes kultūrvēsturiskos objektus, arī iestāžu nosaukumi, fasādes un āra apgaismojums.

Tāpat šā gada budžeta ietvaros turpināsies ielu apgaismojuma modernizācijas pasākumi, daļēji nomainot esošo ielu apgaismojumu uz efektīvajiem LED gaismekļiem.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi