×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-09-09
Noslēdzies latviešu valodas apguves kurss ukraiņiem

Siguldas novadā dzīvojošie ukraiņi apguvuši latviešu valodu un 5 mēnešu darba rezultāti būs redzami valsts valodas pārbaudes eksāmenā, kas nupat tika kārtots Rīgā. Kursa sekmīgu norisi veicināja Siguldas novada Jaunrades centra darbinieku atbalsts.

Nelielā ukraiņu grupa kursa laikā apguva ne tikai latviešu valodas leksiku, gramatiku un sarunvalodas prasmes, bet arī ieguva zināšanas par Latvijas vēsturi un kultūru. Šā brīža zināšanas atbilst A1/A2 līmenim un kursanti jau ir izteikuši vēlmi turpināt darbu pie latviešu valodas apguves arī turpmāk.

Kursa ikdienas dzīve tika fiksēta arī vienā no LMT Straume veidotajām sešu stāstu “Dzinējspēks” sērijām, kas apskatāma šeit.

Informāciju sagatavoja:
Latviešu valodas kursa vadītāja Ināra Vimba

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi