×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-09-26
“Visi var!” saņem balvu kategorijā par sociālo atbildību un filantropiju

Svinīgā ceremonijā Latvijas Pilsoniskā alianse un ASV vēstniecība Latvijā apbalvoja četrus “Balvas cilvēka izaugsmei” 2022. gada laureātus, godinot cilvēkus un organizācijas, kas ar savu pašaizliedzīgo darbu veicinājuši sabiedrības labklājību, un ar degsmi ilggadīgi strādā, lai stiprinātu cilvēkus un būtu atbalsta punkts grūtākās dzīves situācijās. Balvu saņēma arī sociālais uzņēmums “Visi var!”, kas atrodas Siguldā.

Kategorijā par sociālo atbildību un filantropiju balvu saņēma sociālais uzņēmums “Visi var!”. Sociālais uzņēmums dibināts 2018. gadā, ar mērķi veicināt personu ar invaliditāti, viņu tuvinieku un sociāli mazaizsargāto grupu nodarbinātību. Peļņa no ienākumiem tiek ieguldīta labdarības projektu un sociālā atbalsta īstenošanai, jaunu darba vietu radīšanai un nepieciešamā aprīkojuma iegādei. Uzņēmums ir vieta, kur daudzi cilvēki, jo īpaši tie, kuri invaliditāti ieguvuši dzīves laikā, sapratuši, kā pieņemt jauno situāciju, atraduši jaunas nodarbes un aizraušanās ne tikai hobija līmenī, bet arī apguvuši jaunu arodu. Ar laureāta paveikto video formātā var iepazīties šeit.

Sociālais uzņēmums “Visi var” saņēma arī ilggadējā balvu konkursa atbalstītāja Hamida Ladjevardi speciālbalvu.

Balvas laureāti saņēma tēlnieces Olgas Šilovas veidoto skulptūru “Asns” – stilizētu jaunietes figūru –, kas simbolizē pavasara saules pamodinātu asnu, trauslu, bet vienlaikus enerģijas piepildītu, kas tiecas augšup pie saules.

Balvu organizē Latvijas Pilsoniskā alianse un ASV vēstniecība Latvijā. Ceremonijas norisi padarīja iespējamu sadarbības partneri, sponsori un atbalstītāji: Hamids Ladjevardi ar ģimeni un Sabiedrības integrācijas fonda līdzfinansējums no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Balva tika dibināta 2014. gadā ar mērķi akcentēt cilvēku izaugsmi jeb tautas attīstību (Human development), lai atbildētu uz negatīvām demogrāfiskām tendencēm, kā, piemēram, iedzīvotāju skaita sarukums, augsta ienākumu nevienlīdzība, pazemināts iedzīvotāju veselības stāvoklis un augsts bērnu institucionālās aprūpes īpatsvars. Balvas mērķis ir sekmēt iniciatīvas, kas palīdz mazināt nevienlīdzību un veicina cilvēka izaugsmi. Ar visiem konkursa laureātiem iespējams iepazīties konkursa tīmekļa vietnē.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Pilsoniskā alianses 
Sabiedrisko attiecību vadītāja  
Madara Aldiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi