×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-10-03
No oktobra Gaujas ciemā iedzīvotājiem būs pieejami pašvaldības pakalpojumi

Turpinot paplašināt iespējas iedzīvotājiem pēc iespējas tuvāk savai dzīvesvietai un ērtāk saņemt ikdienā nepieciešamos pašvaldības pakalpojumus, no 4. oktobra dienas centrā “Gauja” Centra ielā 6, Gaujā, iedzīvotāji reizi nedēļā – otrdienās – no plkst. 8.00 līdz 13.00 un no plkst. 14.00 līdz 17.00 varēs saņemt vai pieteikt dažādus pašvaldības pakalpojumus.

Reizi nedēļā dienas centrā “Gauja” iedzīvotājiem būs iespēja saņemt un pieteikt pašvaldības pakalpojumus, iesniegt iesniegumus, kā arī veikt nodevu un nodokļu maksājumus par pašvaldības sniegtajiem pakalpojumiem. Tāpat klientu apkalpošanas centrā iedzīvotājiem būs iespēja konsultēties par pašvaldības e-pakalpojumiem un valsts pārvaldes pakalpojumu portāla latvija.lv lietošanu. Būtiski, ka novadnieki, kuriem nav iespēja pieteikties valsts atbalstam energoresursu izmaksu segšanai elektroniski e-pakalpojumu portālā epakalpojumi.lv, otrdienās to varēs pieteikt klātienē – sev tuvākā un ērtākā vietā. Plašāk par šo atbalstu lasiet šeit.

Pieejamāki Gaujas iedzīvotājiem kļuvuši arī bibliotēkas pakalpojumi – reizi mēnesī katra pirmajā trešdienā plkst. 12.00–18.00 apmeklētāji var saņemt grāmatas, žurnālus, e-pakalpojumus un konsultācijas. Plašāku informāciju var saņemt Inčukalna bibliotēkā, zvanot uz tālruņa numuru 67977473. Tāpat dienas centra telpās aktīvi darbojas dažādas biedrības un nevalstiskās organizācijas, notiek dažādas nodarbības, kurās piedalīties aicināts ikviens interesents.

Pirmdienās plkst. 14.00–17.00, trešdienās plkst. 14.00–17.00 un katru pirmo un trešo nedēļas ceturtdienu plkst. 14.30–17.00 notiek bērnu un jauniešu aktivitātes (galda un prāta spēles, rokdarbi, datorprasmes). Tāpat arī bērniem ir iespēja nāk pildīt skolas mājas darbus vai vienkārši atpūsties un aprunāties pie tējas krūzes.

Pirmdienās plkst. 12.00–13.30 senioru ansamblis “Gauja” atsāks savas nodarbības, tiklīdz kolektīvam būs muzikālais pavadītājs. Plānots, ka trešdienu rītos būs jauno māmiņu tikšanās, par laikiem vēl tiks lemts pirmajā māmiņu tikšanās reizē, kura norisināsies 12. oktobrī plkst. 12.00. 

Pēc iepriekšēja pieraksta ir iespēja saņemt higiēnas pakalpojumus: dušu, veļas magāšanu un veļas žāvēšana. Lai pakalpojumu saņemtu, ar iesniegumu jāvēršas pašvaldības Sociālajā dienestā un pēc izvērtēšanas jāsaņem lēmums.

Par gaidāmajiem pasākumiem iespējams uzzināt, sekojot informācijai, kas izziņota uz Gaujas informācijas dēļa vai dienas centrā “Gauja”, un zvanot kopienu speciālistei Sintijai uz tālruņa numuru 22431757.

 

Saziņai ar pašvaldību aicinām zvanīt uz bezmaksas tālruņa numuru 80000388 vai rakstīt uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv. Tāpat ar pašvaldības speciālistiem iespējams sazināties, rakstot uz viņu e-pastu adresēm. Informācijas apmaiņa ar iedzīvotājiem notiek arī pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv pakalpojumā “Vēstule pašvaldībai”, kā arī sociālo tīklu vietnēs Facebook, Twitter un Instagram un Siguldas mobilajā lietotnē.

Atgādinām, ka Siguldas novada pašvaldības pakalpojumi attālināti pieejami pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, savukārt portālā latvija.lv attālināti var saņemt arī valsts pārvaldes pakalpojumus. Iesniegumu vai dokumentu, kas adresēts pašvaldībai un parakstīts ar drošu elektronisku parakstu, aicinām sūtīt uz pašvaldības oficiālo e-pasta adresi pasts@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi