×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-10-04
Aizraujošas aktivitātes pirmsskolas izglītības iestādē “Ābelīte”

Interesanti iesācies jaunais mācību gads pirmsskolas izglītības iestādē  “Ābelīte”. Papildus ikdienas izzinošām nodarbībām un aktivitātēm septembrī iestādē notikuši vairāki pasākumi.

Lai atkārtotu par drošību uz ceļa, dodoties pastaigās, pie bērniem ciemojies Runcis Rūdis un Berbs Bruno. Lai rosinātu bērnus aktīvi darboties, organizēti pārgājieni, kur vecāko un sagatavošanas grupu bērni mēroja ceļu līdz Gūtmaņalai un atpakaļ.

Audzēkņi piedalījušies Eiropas sporta nedēļā #BeACTIVE, mudinot kustēties gan sportā, gan ikdienā. Nosvinēta Miķeļdiena un ražas svētki, kurā vecāki un bērni sarūpējuši ļoti skaistu radošo darbu izstādi, izmantojot rudens veltes. Iepazītas dažādas profesijas, tiekoties gan ar bitenieku Jāni Kronbergu, gan dzejnieci Daci Taurīti.

Vēlam tikpat aizraujošus arī pārējos mācību mēnešus!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi