×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-10-07
Krimuldas muiža aicina baudīt rudeni kopā

Turpinot baudīt rudeni, Krimuldas muiža aicina ciemos, piedāvājot saviem viesiem svētku koncertus, atpūtu vēsturiskā gaisotnē, kā arī ekskursijas un vīna degustāciju.

Rehabilitācija un atpūta vēsturiskā gaisotnē

Muižas telpas gadiem ir kalpojušas dažādām ārstniecības iestādēm, tostarp vairākus gadus tieši Krimuldas muižā atradās sanatorija, tagad rehabilitācijas centrs. Šobrīd ļauties muižas dziednieciskajai aurai var jebkurš – gan pacienti ar ārsta nosūtījumu, gan tie, kuri savu veselību un labsajūtu izvēlas uzlabot paši pēc savas iniciatīvas. Muižā ir pieejamas speciālistu konsultācijas, ārstnieciskas procedūras, īpaši dziednieciskie kursi vairāku dienu garumā, individuālās un grupu nodarbības, kā arī romantiski piedāvājumi pāriem. Krimuldas muižā ir sauna un baseins, dūņu un ūdens procedūras, ārstnieciskā vingrošana, masāžas un daudz citu pakalpojumu, ko var baudīt profesionāļu pavadībā.

Gaisa trošu ceļš SiguldaKrimuldaSigulda

Siguldas gaisa trošu vagoniņš jau kopš 1969. gada sākuma septiņu minūšu garā braucienā pār Gaujas senieleju savieno Siguldu ar Krimuldu. Vagoniņš kursē katru dienu no plkst. 10.00 līdz 18.30 vasaras mēnešos un līdz plkst. 17.00 ziemas mēnešos. Gaisa trošu ceļa garums ir 1200 metri.

Nakšņošana muižā

Krimuldas muižas lielākā vērtība ir īpašā atmosfēra – vēsturiskā majestātiskuma, varenās dabas un mūsdienu komforta summa. Atkarībā no uzturēšanās ilguma un mērķa (kāzas, romantiska atpūta, tūristu bāzes punkts, retrīts, rehabilitācija un citi) šajā muižas kompleksā var izvēlēties piemērotākos numuriņus – no labiekārtotiem līdz vienkāršākiem, askētiskiem numuriem. Nakšņošanu var apvienot ar ekskursijām. Muižā tiek nodrošināts bezmaksas Wi-Fi.

Brokastis, pusdienas vai vakariņas kafejnīcā “Milly”

Kafejnīca “Milly” ir nodēvēta muižas kaķa vārdā. Tā piedāvā daudzveidīgu ēdienkarti, tai skaitā iespēju nobaudīt klasiku – pelēkos zirņus ar speķi un kefīru.

Vīna darītavas apmeklējums

Krimuldas muiža piedāvā vīna degustācijas ar vīna darītavas “Cremon” vīndari Jāni Mikanu, kura vīni izpelnījušies dažādas atzinības un uzslavas kā skatēs, tā no saviem viesiem.

Muižas svētku koncerti

Turpinot svinēt muižas svētkus, viesiem ir iespēja baudīt muzikālus priekšnesumus –15. oktobrī koncertā “Capriccio! Rietumeiropas un Latvijas skaņu gleznas” uzstāsies Baiba Renerte, Mārcis Kuplais, Rūta Īzāka-Mača un Ilze Kundziņa. Savukārt 26. novembrī izskanēs koncerts “Svētku mozaīka” 2. daļās ar Ditu Krenbergu, Raimondu Ozolu, Venti Zilbertu, Edīti Teterovsku. Svētku gadu 10. decembrī noslēgs Ziemassvētku koncerti ar Jāņa Lūsēnu piedalīšanos.

Biļetes nopērkamas, zvanot uz tālruņa numuru 29111619 vai rakstot uz e-pasta adresi info@krimuldasmuiza.lv.

Krimuldas muiža atvērta pastaigām parka jebkurā laikā! Plašāka informācija skatāma muižas tīmekļa vietnē www.krimuldasmuiza.lv.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi