×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-10-10
Atgādinājums decentralizēto kanalizācijas sistēmu īpašniekiem

SIA “Saltavots”, kas ir atbildīgs par decentralizēto kanalizācijas sistēmu reģistrēšanu un reģistra uzturēšanu par tām decentralizētajām kanalizācijas sistēmām, kuras atrodas Siguldas pilsētā, Peltēs, Kalnabeitēs, Ķiparu, Jūdažu, Mores un Allažu ciemos, atgādina, ka līdz 2021. gada 31. decembrim decentralizēto kanalizācijas sistēmu īpašnieku pienākums bija ne tikai to reģistrēt, bet arī sakārtot to atbilstoši normatīvo aktu prasībām.

Ja decentralizētā kanalizācijas sistēma nav sakārtota atbilstoši normatīvo aktu prasībām un attiecīgajam nekustamajam īpašumam piegulošās ielas vai ceļa robežās ir ierīkota centralizētā kanalizācijas sistēma, decentralizētās kanalizācijas sistēmas īpašnieka pienākums ir ierīkot pieslēgumu centralizētajai kanalizācijas sistēmai līdz 2023. gada 31. decembrim.

Decentralizētās kanalizācijas sistēmas uzturēšana prasa atbildību no īpašnieka, tai ir nepieciešama regulāra apsekošana, apkope un notekūdeņu izvešana saskaņā ar aprēķinu, ņemot vērā decentralizētās kanalizācijas sistēmas veidu.

Aicinām tos decentralizēto kanalizācijas sistēmu īpašniekus, kuri vēl nav reģistrējuši decentralizētās kanalizācijas sistēmas, tās reģistrēt, savukārt tos, kuriem ir radīta iespēja pieslēgties pie centralizētās sadzīves kanalizācijas sistēmas izmantot šo iespēju pieslēgties.

Aktuālā informācija decentralizēto kanalizācijas sistēmu īpašniekiem atrodama tīmekļa vietnē www.saltavots.lv – sadaļā “Decentralizētā kanalizācija”, savukārt aktuālā informācija par asenizācijas pakalpojumu sniedzējiem atrodama tīmekļa vietnē www.sigulda.lv – sadaļā “Noderīgi/ Asenizācijas pakalpojumu sniedzēji novadā”.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi