×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-10-10
Aicina pieteikt pretendentus apbalvojumam “Siguldas novada Gada novadnieks 2022”

Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus līdz 31. oktobrim pieteikt novadniekus apbalvojumam “Siguldas novada Gada novadnieks 2022”. To būs iespēja saņemt Siguldas pilsētas, Mores, Allažu, Mālpils, Krimuldas, Lēdurgas, Inčukalna un Siguldas pagasta iedzīvotājiem, kuri snieguši nozīmīgu ieguldījumu Siguldas novada attīstībā vai sabiedriskajā dzīvē.

Anketa “Siguldas novada Gada novadnieks 2022” pretendentu pieteikšanai ir pieejama šeit, kā arī visos pašvaldības Klientu apkalpošanas centros:

  • Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Siguldā, Raiņa ielā 3;
  • Allažu pagasta pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā Birzes ielā 4;
  • Mores pagasta Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā Siguldas ielā 11;
  • Mālpils pagasta Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā Nākotnes ielā 1;
  • Inciema Klientu apkalpošanas centrā Anšlava Eglīša ielā 5;
  • Inčukalna pagasta Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā Atmodas ielā 4;
  • Krimuldas pagasta Klientu apkalpošanas centrā Raganā, Parka ielā 1.

Apbalvojumam “Siguldas novada Gada novadnieks” ir iespējams pieteikt personu, norādot tās vārdu un uzvārdu, kā arī vispusīgu nopelnu aprakstu par periodu no pagājušā gada oktobra līdz šā gada oktobrim. Pieteiktos kandidātus un pamatojumu nominēšanai izvērtēs Siguldas novada pašvaldības Apbalvojumu komisija, bet nomināciju ieguvējus apstiprinās Siguldas novada pašvaldības domes deputāti. Nomināciju ieguvušās personas tiks godinātas valsts svētkos, un tiks informētas personīgi.

Pašvaldības apbalvojumu “Atzinība” nominācijā “Gada novadnieks” piešķir fiziskai personai vai personu grupai par nozīmīgu ieguldījumu un nopelniem sabiedriskajā vai saimnieciskajā darbā, novada attīstības un atpazīstamības veidošanā, kā arī citās novadam nozīmīgās darbības jomās, vērtējot iepriekšējā gadā sasniegto.

Atgādinām, ka nozaru izcilākie profesionāļi tiek godināti citos pasākumos – “Gada balva izglītībā”, “Gada balva kultūrā”, “Uzņēmēju gada balva”, “Gada balva sportā”.

Jāatzīmē, ka apbalvojums “Siguldas novada Goda novadnieks” tiek piešķirts reizi mūžā par īpašiem nopelniem Siguldas novada labā. Pretendentus izvirza Siguldas novada pašvaldības domes komitejas, iesniedzot apbalvojumam pieteiktās personas nopelnu aprakstu. Apbalvojuma saņēmēju apstiprina ar pašvaldības domes lēmumu.

Pērn augstāko Siguldas novada pašvaldības domes apbalvojumu – nomināciju “Siguldas novada Goda novadnieks 2021” saņēma ilggadējā Allažu pagasta bibliotēkas vadītāja Dainuvīte Bērziņa – par nozīmīgu un ilggadēju ieguldījumu Allažu bibliotēkas darbā, apvidus pētniecībā, kultūrvides uzlabošanā un sabiedrības izglītošanā, mālpilietis Aleksandrs Lielmežs – par ilgstošu, priekšzīmīgu un panākumiem bagātu darbību valsts un Mālpils novada attīstībā un izaugsmē, joprojām aktīvi darbojoties sabiedrības labā, uzņēmēja Ilze Noreika – par ilggadēju iesaisti un atbalstu sabiedriski nozīmīgu pasākumu organizēšanā, tādējādi stiprinot kopienas kopā sanākšanas tradīcijas Krimuldas pagastā, kā arī par Sunīšu un Krimuldas vārda popularizēšanu, vadot ēdināšanas uzņēmumu, kas plaši pazīstams ar savu zīmolu “Krimuldas Ilze”. Savukārt apbalvojumu “Siguldas novada Gada novadnieks 2021” dažādās kategorijās saņēma Austris Juris Rāviņš, Elīna Vilkaste un Alise Graudiņa, Valdis Janovs, Vita un Imants Rendenieki, Elita Iliško un Artūrs Berdinskis, Dainis Zvidriņš, Viesturs Vecgrāvis, Edīte Priekule, Ginta Ščedrova un Anita Dambīte, Indra Čekstere, Aiga Auziņa, Inga Šteinerte, Inčukalna Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība un Raganas ciema sporta aktīvisti no biedrības “Raganas sports” – Māris Eisaks, Jānis Eisaks juniors, Kristaps Lūsars, Jānis Miķelsons, Māris Kleinbergs, Aigars Vēvers, Jānis Zemītis, Ivars Erdmanis un Didzis Caucis. Šos cilvēkus šajā gadā un šajās apbalvojuma kategorijās vairs nav iespējams izvirzīt.

Pašvaldība izsaka pateicību novadniekiem par aktīvu iesaisti Siguldas novada attīstībā un sabiedriskajā dzīvē, kā arī aicinām novērtēt līdzcilvēkus un viņu paveiktos darbus, lai kopā mēs varam lepoties un godināt mūsu varoņus!

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi