×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-10-11
Divu mēnešu laikā Pusaudžu resursu centra filiālē Siguldā palīdzība sniegta vairāk nekā 50 klientiem

Jau divus mēnešus, pateicoties Veselības ministrijas un Labklājības ministrijas finansējumam, Siguldā darbojas Pusaudžu resursu centrs, kas piedāvā daudzveidīgu psihoemocionālo palīdzību un atbalstu pusaudžiem un viņu vecākiem. Līdz oktobra sākumam Siguldas filiālē pēc psiholoģiskās palīdzības vērsušies 54 klienti. Kaut arī regulāru psiholoģisko palīdzību šobrīd saņem aptuveni 44 pusaudži, tomēr oktobra sākumā vērojams īpaši straujš pusaudžu skaita pieaugums, kuri vēlas saņemt atbalstu un palīdzību.

Sigulda ir stratēģiski nozīmīga Pusaudžu resursu centra atrašanās vieta, tā piedāvātos pakalpojumus izmanto arī pusaudži un viņu vecāki no tādām pilsētām kā Ogre, Carnikava, Saulkrasti, Ropaži, Cēsis un Līgatne.

No oktobra papildus psihologa konsultācijām klātienē, kas pieejamas pēc iepriekšēja pieraksta, centra filiāle Siguldā piedāvā arī klātienes atbalsta grupas nodarbības pusaudžiem, kuri ir uzņemti centra programmā un saņem palīdzību, un atbalsta grupas nodarbības šo pusaudžu vecākiem. Katrā nodarbībā paredzēta noteikta tēma. Pusaudži un vecāki, katrs savas grupas ietvaros, aktīvi darbosies, lai paustu savas domas un emocijas, apmainītos viedokļiem un saņemtu objektīvu un palīdzošu informāciju.

Pieteikties konsultācijām Pusaudžu resursu centra Siguldas filiālē var, rakstot uz e-pasta adresi sigulda@pusaudzucentrs.lv, ziņu lietotnē WhatsApp vai zvanot uz tālruņa numuru 27899515.

Pusaudžu resursu centrs (PRC) sniedz uz pierādījumiem balstītu, mūsdienīgu un multidisciplināru atbalstu pusaudžiem ar dažādiem mentālās veselības riskiem un grūtībām. Katram pusaudzim un ģimenei ir savi, unikāli resursi. Centra speciālisti palīdz tos atrast un stiprināt, sniedzot profesionālu, konfidenciālu un draudzīgu atbalstu brīdī, kad tas ir nepieciešams.

Youtube

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi