×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-10-11
Pirmsskolas izglītības iestādē “Krimulda” atklāta jaunā nojume

Šoruden pirmsskolas izglītības iestādē “Krimulda” izbūvēta jauna 24,01 kvadrātmetru liela nojume, kas kalpos gan kā vieta, kur bērniem paslēpties no lietus vai karstās vasaras saules, gan kā āra aktivitāšu centrs un estrāde bērnu priekšnesumiem.

Nojumi plānots aprīkot ar tāfeli, dažiem didaktiskiem spēļu galdiem, sēžamkastēm, kurās ērti varēs uzglabāt āra rotaļlietas un citām praktiskām, mācību procesā noderīgām lietām. Jaunbūves iekārtošanā piedalās arī bērni, iesniedzot savu vēlmju un ideju sarakstu.

Nojumes svinīgā atklāšana norisinājās oktobra sākumā, kurā piedalījās rudens rūķi – Miķelis un Ķirbītis – ar saviem palīgiem, iestādes bērni, skolotājas un skolotāju palīgi, kā arī Siguldas novada pašvaldības izpilddirektores vietniece izglītības, kultūras un sporta jautājumos Sandra Tukiša.


Informāciju sagatavoja:
Pirmsskolas izglītības iestādes vadītāja
Solvita Dreimane


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi