×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-10-11
Zelta rudens laikā noticis ikgadējais velobrauciens “Siguldas MTB Granfondo”

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 8. oktobrī, Siguldā notika velobrauciens “Siguldas MTB Granfondo”. Šī pasākuma galvenais varonis – aizraujošais Siguldas zelta rudens – dalībniekiem vairāk nekā 100 kilometru garā distancē deva iespēju baudīt neaizmirstamas sportiskas emocijas.

Dalībnieki trasē devās gar Gaujas līkumiem, mērojās spēkos, kurš ātrāk var uzbraukt izaicinošajā kalnā pirms finiša. Trasē varēja izbaudīt gan ainavisko Mednieku namiņa taku, gan interesantus nobraucienus gar Vikmestes upīti, Nurmižos un aizraujošos taku līkločus Gaujas abos krastos Rāmkalnu pusē.

“Siguldas MTB Granfondo” laureāti:

100 km distance, kungi:

  • 1. vieta: Sands Riņķis (ind.);
  • 2. vieta: Dzintars Osītis (ind.);
  • 3. vieta: Gatis Svētiņš (DTG-MySport).

100 km distance, dāmas:

  • 1. vieta: Anita Muižniece (DTG-MySport);
  • 2. vieta: Mārīte Kājiņa (DAKO Ziemevidzeme);
  • 3. vieta: Evita Bauska un Baiba Saleniece (Selonia).

Mini Granfondo, kungi:

  • 1. vieta: Jānis Kalniņš (Velotreniņi.lv);
  • 2. vieta: Pēteris Dzedulis (ind.);
  • 3. vieta: Māris Ločmelis (VELOEXPRESS SCOTT-HALTEK).

Mini Granfondo, dāmas:

  • 1. vieta: Daiga Rutka (ind);
  • 2. vieta: Ilze Vilciņa (Latvian Cycling Girls).

Sacensību rezultāti apskatāmi šeit.

Īpaši spraiga cīņa šogad bija par Kalnu karaļa titulu. Pie pēdējā kalna kopā piebrauca Sandis Riņķis, Gatis Svētiņš un Matīss Kauls, Dzintaram, Osītim nedaudz 16 sekundes iepaliekot. Virsotnē atklājās, ka Osītis, ķerot uzvarētāju, par divām sekundēm viņu pārspējis tieši kalna etapā un kauss aizceļoja pie 2. vietas īpašnieka Dzintara Osīša. Brāļi Birkanti no NN Sporta kluba katru gadu Granfondo brauc kopā, un Roberts šogad Kalnu karali iecirta tik spēcīgi, ka 2 stundas pēc līderu finiša labākais laiks tika pārspēts par 2 sekundēm. Sveicam Kalnu karali Robertu Birkantu.

Šogad Siguldas MTB Granfondo norisinājās jau piekto reizi, līdz ar to īpaši gribam izcelt tos dalībniekus, kas ir finišējuši katru gadu: Aigars Umblejs, Aleksandrs Nadejevs, Jānis Vanags (Valmieras velo vienība), Jānis Vimba, Kaspars Garda, Kristaps Egle, Romāns Zatermanis un Sandis Griķis.

Sacensību organizatori izsaka pateicību visiem dalībniekiem, līdzjutējiem un ikvienam, kurš palīdzēja šim pasākumam notikt. Arī turpmāk sacensības norisināsies kā draudzīga, ģimeniska dienu zelta rudenī.

Plānots, nākamgad “Siguldas MTB Granfondo” notiks oktobra pirmajā sestdienā, 7. oktobrī.

Foto: Santa Sinka


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi