×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-10-11
Novada 10.–12. klašu audzēkņi startē Latvijas skolu sacensībās volejbolā

7. oktobrī Koknesē notika Latvijas skolu sacensības volejbolā 10.–12. klašu grupā. Sacensībās startēja arī Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņi, pārstāvot Siguldas Valsts ģimnāziju un Krimuldas vidusskolu. Sacensības notika starp jauktajām komandām, kur laukumā vienlaicīgi bija jābūt 3 meitenēm un 3 zēniem.

Sacensību pirmajā etapā notika grupu spēles. Siguldas Valsts ģimnāzijas komanda šajā posmā izcīnīja uzvaru pret Ķeguma vidusskolas komandu 2:0 un Rīgas Rīnūžu vidusskolu 2:0. Savukārt Krimuldas vidusskolas komanda pirmajā apakšgrupas spēlē ar 0:2 piekāpās Madlienas vidusskolai, bet otrajā spēlē spraigā cīņā pieveica Ogres Valsts ģimnāzijas komandu.

Sacensību pusfinālā savstarpēji tikās abas novada komandas, tajā ar 2:1 Siguldas Valsts ģimnāzija izcīnīja uzvaru. Savukārt mačā par 1. vietu Siguldas Valsts ģimnāzijas komandai nācās piekāpties Madlienas vidusskolai 0:2, tādējādi gūstot 2. vietu. Spēlē par 3. vietu Ķeguma vidusskola ar rezultātu 2:0 uzvarēja Krimuldas vidusskolu.

Lepojamies ar jauniešu sasniegumiem un vēlam panākumus arī turpmāk!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi