×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-10-21
Pirmdien un trešdien “JUMIS” klienti varēs piedalīties nolietoto riepu un lielgabarīta atkritumu šķirošanas akcijā

Rūpējoties par vides tīrību un sniedzot atbalstu iedzīvotājiem, SIA “JUMIS” organizē divas atkritumu šķirošanas akcijas Siguldas pilsētas, Allažu, Mores un Siguldas pagasta iedzīvotājiem. Iedzīvotāji ir aicināti piedalīties mājsaimniecībā uzkrāto lielgabarīta bezmaksas nodošanas akcijā, kas norisināsies pirmdien, 24. oktobrī, no plkst. 14.00 līdz 18.00 šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumā “Zemdegas” Zinātnes ielā, Siguldā. Savukārt trešdien, 26. oktobrī, no plkst. 15.00 līdz 19.00 atkritumu pieņemšanas laukumā “Zemdegas” varēs bez maksas nodot četras nolietotas vieglās automašīnas vai motocikla riepas.

Ierodoties šķirošanas laukumā, ikvienam akcijas dalībniekam būs jāuzrādaSiguldas novada ID karte vai izziņa par deklarēto dzīvesvietu un līguma ar atkritumu apsaimniekotāju numurs, bet daudzdzīvokļu māju iedzīvotājiem – adrese un mājas apsaimniekotājs, ar ko noslēgts līgums. Tikai katrs pats individuāli klātienē var nodot savus radītos atkritumus.

Piedaloties lielgabarīta akcijā, pirms sašķiroto atkritumu nodošanas nepieciešams pārliecināties, ka tie ir sašķiroti pareizi. Lielgabarīta atkritumi – mēbeles (dīvāni, skapji, krēsli, datorkrēsli, galdi, kumodes, sekcijas), matrači, apšūtie paklāji, bērnu ratiņi. Akcijā viena mājsaimniecība bez maksas varēs nodot līdz 2 kubikmetriem jeb 5 liela izmēra atkritumu vienības. “JUMIS” aicina ņemt vērā, ka skapji un tiem līdzīgi priekšmeti ir jānodod izjauktā veidā.

Atgādinām, ka neatkarīgi no organizētajām akcijām ikvienam iedzīvotājam jebkurā laikā, kad rodas tāda nepieciešamība, ir iespēja nodot liela izmēra atkritumus, izmantojot atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma maksas pakalpojumu vai pašam nogādājot tos liela izmēra atkritumu pieņemšanas vietās, kur tos iespējams nodot par maksu. Par šīm iespējām aicinām interesēties pie atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumiem – Siguldas pilsētas SIA “JUMIS”, pašvaldību SIA “ZAAO” un SIA “Clean-R”.

Aicinām būt atbildīgiem un savā ikdienā censties atkritumus neradīt, gan apdomīgi iepērkoties, gan pirms mājsaimniecībā nevajadzīgo lietu izmešanas pārliecinoties, vai tās kādam citam vēl nevarētu būt noderīgas!

Vienlaikus informējam, ka novembrī Siguldas novadā norisināsies sagrābto rudens lapu nodošanas akcija, sniedzot iespēju nodot lapas un nelielus zarus (ar stumbra diametru līdz 2 centimetriem un garumā līdz 50 centimetriem), kas radušās, kopjot savam īpašumam piegulošās publiskā lietošanā esošās teritorijas.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi