×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-10-21
Uzsāks siltumtrases izbūvi Siguldas slimnīcai

Lai samazinātu izmaksas un vismaz daļēji atteiktos no autonomās gāzes apkures, ir lemts par slimnīcas un poliklīnikas ēkas pievienošanu Siguldas pilsētas siltumtrasei. Pašvaldības kapitālsabiedrība Siguldas slimnīca pašlaik par saviem līdzekļiem veic siltummezgla pārbūvi. Pieslēgšanās izmaksas pilsētas siltumtrasei projekta ietvaros segs SIA “Adven Sigulda”. Līgums paredz, ka turpmākos 5 gadus uzņēmums būs siltumenerģijas piegādātājs Siguldas slimnīcai un poliklīnikai. Siltumenerģijas pieslēgums tiks nodrošināts no teritoriāli tuvākās vietas – pirmsskolas izglītības iestādes “Ābelīte” teritorijas.

Projekta realizācija nepieciešama, jo 2022. gada septembra mēnesī, salīdzinot ar iepriekšējā gada attiecīgo periodu, Siguldas slimnīcas un poliklīnikas rēķins par siltumu palielinājies gandrīz septiņas reizes. Izmaksu sadārdzinājums tiek segts no slimnīcas līdzekļiem, kas būtiski apgrūtina tās darbību un iespēju attīstīties.

Darbi tiks uzsākti šā gada 25. oktobrī bērnudārza “Ābelīte” teritorijā. Darbu teritorija tiks norobežota, neradot riskus bērniem un vecākiem.

No 31. oktobra tiks daļēji slēgta gājēju ietve Lakstīgalas ielā, pa kuru tiks izbūvēta siltumtrase. Saistībā ar veicamajiem darbiem būs ierobežota transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana ielas malā.

Saskaņā ar grafiku no 8. līdz 10. novembrim var tikt pilnībā slēgta transportlīdzekļu kustība Lakstīgalas ielā no bērnudārza teritorijas līdz slimnīcas iebrauktuvei, jo siltumtrases izbūves darbi notiks, šķērsojot ielas braucamo daļu.

Par plānotajām izmaiņām tiks ziņots atkārtoti, tiks izvietotas ceļazīmes, brīdinot par satiksmes regulējuma maiņu.

Darbus plānots pabeigt līdz šā gada beigām, atjaunojot gan gājēju, gan transportlīdzekļu kustību.

Siltumtrases pārbūves laikā bērnudārzs strādās ierastajā režīmā bez izmaiņām.

Lūdzam ar sapratni izturēties pret radītajām neērtībām, plānot maršrutu un automašīnas novietošanu!

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi