×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-10-25
Siguldas triāla posms pulcē rekordlielu dalībnieku skaitu

Aizvadītajā nedēļas nogalē Siguldā, Stīveru moto trasē, noslēdzās Latvijas čempionāta triālā sezona ar rekordlielu dalībnieku skaitu – 103 sportisti. Klubu kopvērtējumā šogad uzvara “Sigulda Racing Team” komandai ar 2259 punktiem, apsteidzot pagājušā gada čempionus “AGXtreme”.

“Motoklubs Sigulda” šīm sacensībām Stīveros gatavojies vairākus mēnešus. Sadarbībā ar “Latvijas Valsts meži” speciālā smilšu karjerā izveidota trase, kas attīstīta ar nolūku, lai turpmāk šeit varētu norisināties Latvijas čempionāta līmeņa sacensības, kā arī siguldiešiem ikdienā būtu vieta, kur trenēties. Otrajā trases daļā sadarbībā ar “Dzirnupji-Klintaines” īpašniekiem sarūpētas dabīgi veidotas trases kalnainā apvidū, kas bija unikālas, daudziem sportistiem sagādājot  klasisku triālu.

Siguldas un citu dalībnieku rezultātus iespējams aplūkot šeit.

2022. gada sezonas kopvērtējums individuālajās disciplīnās aplūkojams šeit.

2022. gada sezonas kopvērtējums klubiem redzams šeit

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi