×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-10-28
Notikusi Siguldas novada skolēnu vecāku konference

26. oktobrī, meklējot atbildes uz dažādiem jautājumiem un uzzinot noderīgu informāciju, Siguldas Valsts ģimnāzijā tika aizvadīta Siguldas novada skolēnu vecāku konference “Izaugsme kopā, veidojot vienotu sistēmu, kur ikviens bērns spēj realizēt savu potenciālu un piedzīvo izaugsmi”. Pasākumā diskusijas risinājās omulīgā gaisotnē, kurā katrs jutās gaidīts un droši varēja paust savu viedokli un dalīties pieredzē.

Lai mēs justu piederību un izdzīvotu sociālas būtnes svarīgāko īpašību – darboties kopā vienotam rezultātam –, svarīgi ir veidot kopīgu redzējumu un skaidru sistēmu. Kā to labāk darīt? Kā vienotu platformu mēs varam izvēlēties izglītības iestādi, kura ir saistoša visiem – kā vecākiem un pedagogiem, tā skolēniem. Konferences dalībnieki mēģināja rast vienojošus skatupunktus visās sistēmās – ģimenē, izglītības iestādē, sabiedrībā, noskaidrot, ko katrs sagaida un ir gatavs dot, lai ikviens bērns spēj realizēt savu potenciālu un piedzīvot izaugsmi, līdzsvarojot vecāku, pedagogu gaidas un iesaisti.

Diskusijas vadīja Ansis Bogustovs, iesaistot sarunā gan Siguldas novada izglītības iestāžu vadītājus – Siguldas Valsts ģimnāzijas direktoru Rūdolfs Kalvāns un Mālpils vidusskolas direktori Jeļenu Cauni –, gan Siguldas Valsts ģimnāzijas Vecāku padomes vadītāju Ingu Pētersoni un Laurenču sākumskolas Skolas padomes priekšsēdētāju Ilzi Skrodeli-Dubrovsku, gan pusaudžu resursu centra Siguldas filiāles vadītāju Elīnu Rotbahu-Zarembu un vecāku izglītības programmas “Plecs” lektorus Georgu Rubeni un Ingu Oliņu.

Sarunās iesaistījās Siguldas Valsts ģimnāzijas, Siguldas pilsētas vidusskolas, Krimuldas vidusskolas, Mālpils vidusskolas, Siguldas 1. pamatskolas, Mores pamatskolas, Inčukalna pamatskolas un Laurenču sākumskolas vecāki vai vecāku padomju pārstāvji.

Konferenci organizēja Siguldas Valsts ģimnāzijas mūžizglītības iniciatīva “Lielo ģimnāzija”.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi