×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-10-28
Badmintoniste Anna Kupča veiksmīgi startē Pasaules čempionātā junioriem

Siguldas badmintona kluba un Siguldas Sporta skolas pārstāve Anna Kupča bija pārliecinoši labākā no Latvijas izlases Spānijas pilsētā Santanderā notiekošajā Pasaules badmintona čempionātā junioriem. Sportiste vienīgā spēja gūt panākumus individuālajos turnīros un arī izcīnīja vairumu uzvaru komandu turnīrā.

Vienspēļu turnīrā juniorēm Anna pirmajā kārtā uzvarēja Emīliju Pērsimu no Igaunijas 2:0 (21:18, 21:15), otrajā – ar 2:0 (21:10, 21:19) pārspēja Leu Vībohovu no Slovākijas, bet trešdien cīņā par vietu astotdaļfinālā neatrada argumentus pret Esteri Vardojo no Indonēzijas, kura turnīrā ir izlikta ar trešo numuru – 0:2 (5:21, 4:21).

Labāko trīsdesmitdivniekā iekļuva tikai sešas Eiropas spēlētājas, tajā skaitā arī Anna Kupča, kas noslēgumā deva dalīto 17. vietu pasaulē, pārējās bija Āzijas spēlētājas.

Pasaules komandu čempionātā Latvijas junioru izlase 38 izlašu konkurence ierindojās 31. vietā. Apakšgrupas turnīrā Latvijas sportisti ar 0:5 zaudēja Indonēzijai, Malaizijai un Zviedrijai, turnīrā par 25.–32. vietu ar 1:4 Slovēnijai un 2:3 Portugālei, bet pēdējā mačā ar 4:1 pārspēja Armēniju.

Lepojamies un vēlam panākumus arī turpmāk!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi