×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-10-31
Siguldas novadā pieejami 35 automātiskie un manuālie depozīta sistēmas punkti

Jau vairāk nekā pusgadu Siguldas novadā, tāpat kā visā Latvijā, pieejami automātiskie un manuālie depozīta iepakojumu nodošanas punkti, kur iedzīvotāji var nodot ar depozīta zīmi marķētus stikla, plastmasas un metāla (skārdenes) bezalkoholisko, visa veida alus un citu alkoholisko (zem 6%) dzērienu iepakojumus.

Siguldas novadā pieejamie depozīta iepakojuma nodošanas punkti atrodami šeit. Aicinām atrast sev ērtāko un izmantot iespēju nodot tukšo iepakojumu

Depozīta sistēmas pamatprincips ir “ērti nopirkt un ērti atgriezt”. Tas nozīmē, ka, iegādājoties dzērienu depozīta iepakojumā, pircējs tukšo iepakojumu vēlāk varēs nodot atpakaļ turpat veikalā. Būtiski, ka tukšo iepakojumu var atgriezt jebkurā depozīta punktā neatkarīgi no tā, kurā tirdzniecības vietā konkrētais depozīta produkts ir iegādāts.

Par katru nopirkto depozīta iepakojumu iedzīvotājam jāiemaksā depozīts 10 centu apmērā, ko pēc iepakojuma nodošanas var saņemt atpakaļ, ja uz nododamā iepakojuma ir nolasāma speciālā atpazīstamības zīme un svītrkods, kā arī iepakojums ir iztukšots.

Atgādinām, ka derīgs depozīta iepakojums ir iztukšots, nesaplacināts un nesasists, tam ir etiķete ar skaidri nolasāmu depozīta zīmi un svītrkodu. Latvijā darbojas divu veidu depozīta pieņemšanas vietas: automātiskās, kur iepakojumu pieņem taromāti, un manuālās, kur iepakojumu pieņem veikala darbinieks.

Plašāku informāciju par depozīta iepakojumu sistēmu, tās darbības principiem un pieņemšanas punktiem iespējams izlasīt tīmekļa vietnē www.depozitapunkts.lv

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi