×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-11-01
Novada jaunieši dodas projekta vizītē uz Norvēģiju

No 24. līdz 28. oktobrim Siguldas novada jauniešu komanda no jauniešu iniciatīvu centra “Mērķis” devās projekta pieredzes vizītē uz Norvēģiju. Vizītes laikā jaunieši viesojās pie biedrības “Creatorium”, kas nodarbojas ar dažādu projektu īstenošanu un apmācībām.

Projektā jaunieši papildināja savas zināšanas un prasmes starptautisku projektu vadībā, iepazina biedrības “Latvijas Mazpulki” partnerus Norvēģijā, biedrību “Creatorium” un uzzināja par projektu veidiem un jauniešu iniciatīvām Norvēģijā un apmeklēja jauniešu centru “Napern 1916”. Tāpat jaunieši tikās ar jaunatnes organizācijas “Medvirkningsagentene” pārstāvi un Norvēģijas Dienvidaustrumu Universitātes pasniedzēju Pål Isdahl Solberg un varēja dzirdēt iedvesmojošus stāstus, piedzīvot un izbaudīt Norvēģijas pasakainās dabas ainavas.

Jaunieši izsaka pateicību biedrībai “Creatorium” un “Latvijas Mazpulki” par brīnišķīgo uzņemšanu un vizītes īstenošanu.

Projekta vizīte norisinājās, pateicoties novada jauniešu aktīvās darbībai. Šajā vasarā jaunieši īstenoja iniciatīvas projektu “In Touch With S!AM”, kurā devās uz sociālās aprūpes māju “Mālpils” un kopā ar mājas iemītniekiem jaukā atmosfērā pavadīja laiku, veicinot starppaaudžu dialogu un brīvprātīgo darbu. Biedrības “Latvijas Mazpulki” hakatona konkursā jauniešu projekts ieguva godalgotu 3. vietu un iespēju doties vizītē uz Norvēģiju. Arī nākamajā pavasarī jauniešu plāno atsākt savu projektu un doties uz citām sociālās aprūpes mājām Siguldas novadā, rīkojot dažādus daudzveidīgus pasākumus, lai veicinātu projekta mērķus.

Projekta vizīte norisinājās Aktīvo Iedzīvotāju Fonda projekta “Dodiet ceļu! Jaunieši!” ietvaros, ko īsteno biedrība “Latvijas Mazpulki”. Plašāka informācija par projektu apskatāma šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi