×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-11-03
Bērnudārzs “Ieviņa” dalās savā pieredzē par izglītības robotu izmantošanu

No 2020. gada septembra līdz šā gada augustam pirmsskolas izglītības iestāde (PII) “Ieviņa” piedalījās Nordplus Junior 2020 projektā “No skolotāja līdz skolotājam – inovatīva mācīšanās ir jautra”,  kura mērķis bija attīstīt bērnu un pedagogu digitālās prasmes, mācību procesā izmantojot dažādas viedierīces un izglītības robotus.

Rezultātā viedās ierīces, IT rīki un izglītības roboti caur spēli, jautri un saistoši tika integrēti ikdienas mācību procesā. Bērni pētot, eksperimentējot, rod risinājumus, izmanto radošo loģistiku, rīkojas un iegūst jaunu pieredzi. Veidojas pozitīva attieksme pret mācīšanos – mācīties ir interesanti un jautri. Ir uzlabojušās bērnu un skolotāju digitālās pratības.

2. novembrī PII “Ieviņa” skolotājas Renāte Birkmane, Sarmīte Zandovska un vadītājas vietniece izglītības jomā Ilze Rence platformā zoom dalījās pieredzē par projektā pieredzēto un izglītības robotu izmantošanu ikdienas mācību procesā.

Interesenti uzzināja, kas ir izglītības roboti un ko bērni apgūst tos izmantojot. Tika iepazīstināti ar Bee-Bot, Photon, M Tiny robotiem un audio runāšanas knaģi, to funkcijām un izmantošanas iespējām. Bija iespēja redzēt video, kā izglītības roboti tiek integrēti dažādās mācību jomās visos vecumposmos, dažādu tēmu apguvei, kā bērni vada ierīces un programmē, veidojot savus stāstus un citas darbības.

Seminārā piedalījās skolotājas no 10 Siguldas novada pirmsskolas izglītības iestādēm.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi