×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-11-08
Siguldas novadā noslēdzies apmācību cikls par digitālās komunikācijas prasmēm

Novembra sākumā noslēdzās piecu bezmaksas nodarbību cikls “Digitālās komunikācijas prasmes”, kas no jūlija tika īstenots ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu un sniedza iespēju novadniekiem neatkarīgi no vecuma, izglītības vai sociālā stāvokļa apgūt zināšanas un prasmes, lai uzlabotu kompetences un sniegumu digitālajā vidē.

Dalībniekiem bija iespēja apgūt digitālās komunikācijas prasmes darbam un personīgajam zīmolam, komunikācijas etiķeti, kritisko domāšanu un informācijas drošības jautājumus. Bet nodarbība par sociālo tīklu prasmīga izmantošanu, ņemot vērā tēmas aktualitāti un pieprasījumu, norisinājās pat divas reizes.

Apmācību cikla noslēgumā dalībnieki, kuri piedalījās visās nodarbībās, aizpildot noslēguma testu, varēja pretendēt apliecinājuma saņemšanai par kursa sekmīgu noklausīšanos.

Jau ziņots, ka apmācības tiek organizētas ar Siguldas novada pašvaldības finansiālu atbalstu mūžizglītības projektā “Digitālās komunikācijas prasmju pilnveide Siguldas novada iedzīvotājiem”.

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi