×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-11-08
Mores pamatskolas darbinieki iepazīst Skrīverus

Oktobra noslēgumā Mores pamatskolas darbinieki un viņu ģimenes devās uz Skrīveriem, kur apmeklēja dabas apskates objektus, kā arī piedalījās Skrīveru ražotāju radošajās darbnīcās. Ekskursija notika Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas “Ģimenei draudzīga darbavieta” grantu konkursa projekta “Iepazīsim Latviju kopā!” ietvaros.

Ekskursijas sākumā tās dalībnieki apmeklēja Skrīveru pārtikas kombinātu – vecāko konfekšu ” Gotiņa” ražotni visā Ziemeļeiropā. Skrīveru pārtikas kombinātā ekskursijas dalībniekiem bija iespēja ne tikai izjust bērnības garšu, degustējot dažādu veidu konfektes “Gotiņa”, bet arī pašu spēkiem izmēģināt konfekšu tīšanas procesu.

Turpinājumā ekskursanti devās uz radošo darbnīcu “Daugava”, kur iepazinās ar sietspiedes procesu un tekstila apdrukas iespējām. Darbnīcā ekskursijas dalībniekiem bija iespēja apdrukāt arī savu individuālo auduma maisiņu.

Ekskursijas turpinājumā tās dalībnieki apmeklēja Skrīveru dabas objektus – Sūnu taku un Laimes lāča taku, pa kurām maldījās Andreja Upīša stāsta “Sūnu ciema zēni” varoņi, meklēdami Laimes lāča pēdas, kā arī Skrīveru dendroloģisko parku.

Ekskursijas noslēgumā Mores skolas saime viesojās bioloģiskajā zemnieku saimniecībā “Ragāres”, kur saimnieka vadībā uzzināja daudz jauna par saimniekošanu ar bioloģiskām metodēm, kā arī aptaustīja, pasmaržoja un nogaršoja dažādus ārstniecības augus,  ogas un augļus. Savukārt “Ragāru” saimniece ceļotājus cienāja ar uz ugunskura vārītu zupu un ceptām pankūkām, kas jo īpaši, kopā ar “Ragārēs” spiesto kļavu sīrupu, garšoja ekskursijas jaunākajiem dalībniekiem.

Mores skolas kolektīvs atzina, ka kopīgi pavadītajās ekskursijās pa Latviju tika iepazītas ne tikai dažādas jaunas vietas un iepazīti iedvesmojoši cilvēki, bet arī  saliedēts kolektīvs un lieliski pavadīts laiks kolēģu un to ģimeņu lokā.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi