×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-11-21
Siguldas novadā turpinās bezmaksas sporta nodarbības

Turpinot sniegt iespēju pavadīt laiku aktīvi un motivējot novadniekus iesaistīties sportiskās aktivitātēs, Siguldas novada iedzīvotājiem ir iespēja piedalīties bezmaksas sporta nodarbībās. Nodarbības noris Siguldas un Allažu Sporta centrā, Mores Tautas namā un Jūdažu Sabiedriskajā centrā. Tāpat, pateicoties iedzīvotāju iniciatīvai un Siguldas novada pašvaldības atbalstam, bezmaksas aktivitātes tiek piedāvātas arī Lēdurgas, Krimuldas, Mālpils un Inčukalna Sporta centrā.

Krimuldas Sporta centrā 6. un 20. decembrī, 3. un 17. janvārī plkst. 19.15 notiks Zumbas nodarbība kopā ar Lienu Ozoliņu-Karnīti. Lēdurgas Sporta centrā nodarbība “Tabatas” norisināsies 3. un 17. decembrī, 7. janvārī un 21. februārī plkst. 10.30.

Mālpils Sporta centrā 24. novembrī, 8. un 22. decembrī, 12. un 26. janvārī plkst. 18.00 kopā ar treneri Inesi Miltiņu notiks nodarbība “Funkcionālais fitness”. Inčukalna Sporta centrā 22. novembrī, 6. un 13. decembrī, 10. un 24. janvārī plkst. 18.30 notiks nodarbība “Vesela mugura” kopā ar treneri Matīsu Eglīti.

26. novembrī, 10. decembrī un 7. janvārī Allažu Sporta centrā plkst. 8.30, Jūdažu Bibliotēkā un Sabiedriskajā centrā plkst. 10.00 un Mores Tautas namā plkst. 11.30 būs iespēja apmeklēt “Funkcionālā fitnesa” treniņu pie Ineses Miltiņas un veselības vingrošanu 26. novembrī un 21. janvārī pie Fanijas Šitcas.

Siguldas Sporta centra Spēka zālē turpināsies bezmaksas nodarbības cilvēkiem ar speciālām vajadzībām, tās notiks piektdienās – plkst. 12.00 25. novembrī, 9. decembrī un 13. janvārī. Nodarbības peldbaseinā notiks arī sestdienās – plkst. 10.00 3. decembrī un 7. janvārī.

Siguldas Sporta centra Spēka zālē divas reizes mēnesī, otrdienās, bezmaksas nodarbības varēs apmeklēt jaunieši ar Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta atzinumu. Tās notiks 26. novembrī, 3. un 10. decembrī, 14. un 28. janvārī plkst. 13.00.

Tāpat Siguldas Sporta centrā varēs apmeklēt arī peldēšanas nodarbības senioriem. Šīs nodarbības, kā ierasts, notiks svētdienās – 27. novembrī un 4., 11. un 18. decembrī, 8., 15. un 22. janvārī plkst. 11.00. Turpināsies arī peldēšanas nodarbības skolēniem. 7.–12. klašu audzēkņiem tās apmeklēs otrdienās – 22. un 29. novembrī, 6. un 13. decembrī, 3., 10., 17., 24. un 31. janvārī plkst. 19.00. Savukārt 2.–6. klasēm nodarbības notiks svētdienās – 27. novembrī un 4., 11. un 18. decembrī, 8., 15., 22. un 29. janvārī plkst. 13.00.

Ziemas sezonā varēs pievienoties arī distanču slēpošanas nodarbībām, kas notiks Fischer slēpošanas centrā 10. un 17. decembrī, 7., 14., 21. un 28. janvārī plkst. 10:30.

Nodarbību grafikā var būt izmaiņas. Izmaiņām lūdzam sekot līdz Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē, kā arī sociālo tīklu vietnēs.

Vietu skaits visās nodarbībās ir ierobežots. Lai apmeklētu nodarbības Siguldā, ir jāveic obligāta iepriekšēja pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860. Dodoties uz nodarbībām pagastos, iepriekšējs pieraksts nav nepieciešams.

Nodarbības notiek ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu un Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros.

Youtube

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi