×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-12-08
Pārrunājot aktualitātes, notikusi SIA “ZAAO” dalībnieku kārtējā sapulce

8. decembrī Dabas un tehnoloģiju parkā “URDA” notika kārtējā SIA “ZAAO” dalībnieku sapulce, kurā pārrunātas ne tikai uzņēmuma un nozares aktualitātes, bet arī apstiprināts 2023. gada budžets un vidējā termiņa darbības stratēģija 2023.–2025. gadam. Saistībā ar to, ka pašvaldība ir SIA “ZAAO” kapitāldaļu turētāja un uzņēmums sniedz atkritumu apsaimniekošanas pakalpojums Krimuldas un Lēdurgas pagastā, sapulcē piedalījās arī Siguldas novada pašvaldības izpilddirektore.

SIA “ZAAO” 2022. gadā, neskatoties uz politiskajiem un ekonomiskajiem satricinājumiem un izaicinājumiem, ir īstenojusi ne tikai normatīvo aktu prasībām atbilstošu resursu apsaimniekošanu, nodrošinot kvalitatīvu pakalpojumu “ZAAO” reģiona klientiem, bet arī strādājusi pie infrastruktūras attīstības un izveides. Tā būs kā viena no būtiskajām prioritātēm arī 2023. gadā.

Būtiskākās 2023. gada darbības prioritātes būs vērstas uz esošo būvniecības projektu pabeigšanu – bioloģiski noārdāmo atkritumu pārstrādes rūpnīcas būvniecības un 4. atkritumu krātuves izbūves. Notiks darbs arī pie LIFE programmas integrētā projekta “Atkritumi kā resursi Latvijā – Reģionālās ilgtspējas un aprites veicināšana, ieviešot atkritumu kā resursu izmantošanas koncepciju” īstenošanas un Vidzemes reģionālā atkritumu apsaimniekošanas plāna izstrādes koordinēšanas, par kura izstrādes progresu arī tika informēti sapulces dalībnieki.

Sapulces laikā tika apstiprināts arī “ZAAO” vidējā termiņa darbības stratēģijas 2023.–2025 gadam projekts, kurā noteikti gan uzņēmuma stratēģiskie mērķi, gan finanšu, nefinanšu mērķi šim periodam, kas vērsti uz Atkritumu apsaimniekošanas valsts plānā un Eiropas Savienības direktīvās noteikto mērķu īstenošanu. 

Ņemot vērā, ka iepriekšējā sapulcē dalībnieki bija atbalstījuši atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma iesaisti Vidzemes inovāciju programmā studentiem, sapulcē tika ziņots arī par progresu šajā programmā, kuras dalībnieki šobrīd strādā pie “ZAAO” iesniegtās idejas – atkritumu apsaimniekošanas institucionālā modeļa optimizēšanas, sekmējot apglabājamā sadzīves atkritumu daudzuma samazināšanu.

Atgādinām, ka “ZAAO” ir 9 pašvaldību (Balvu, Cēsu, Limbažu, Saulkrastu, Siguldas, Smiltenes, Valkas, Valmieras pašvaldības) uzņēmums, kas nodrošina atkritumu savākšanu, šķirošanu, uzglabāšanu, apstrādi, pārvadāšanu, apglabāšanu un sabiedrības izglītošanas aktivitātes.

 

Informāciju sagatavoja:
Sabiedrisko attiecību vadītāja
Inga Kovala-Sēne


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi