×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-12-09
Siguldas novadā iespējams baudīt ziemas priekus slēpošanas trasēs

Līdz ar aukstāka laika iestāšanos un pietiekamu sniega daudzumu slēpošanas kalni un trases piedāvā iespēju Siguldas novada iedzīvotājiem un viesiem baudīt ziemas priekus. Savus apmeklētājus šobrīd jau gaida Fischer Slēpošanas centrs un Reiņa trase, savukārt pārējās trases plānojas atvērties jau drīzumā.

Fischer Slēpošanas centrā šobrīd atvērta distanču slēpošanas trase, darbojas inventāra noma un pēc iepriekšēja pieteikuma pieejami instruktora pakalpojumi, zvanot uz tālruņa numuru 29118847.

Fischer Slēpošanas centra darba laiks:

  • pirmdienās–piektdienās: plkst. 8.00–21.00;
  • sestdienās–svētdienās: plkst. 10.00–19.00.

Distanču slēpošanas trases cenrādis pieejams šeit. Distanču slēpošanas trases kvalitāte var mainīties atkarībā no laikapstākļiem un dabīgās sniega segas daudzuma. Trases kvalitāti var novērtēt Fischer Slēpošanas centra tīkla kamerā.

Siguldas novada ID karšu īpašniekiem Fischer Slēpošanas centrā ir iespēja saņemt 10% atlaidi slidu nomai, trases lietošanai un slēpošanas inventāra nomai.

Reiņa trasē ir atvērta galvenā trase, kas apmeklētājiem pieejama:

  • pirmdienās–ceturtdienās: plkst. 15.00–21.00;
  • piektdienās: plkst. 15.00–22.00;
  • sestdienās: plkst. 10.00–22.00;
  • svētdienās: plkst. 10.00–19.00.

Darbojas arī inventāra noma un kafejnīca, kā arī pieejami slēpošanas instruktora pakalpojumi, kuru rezervāciju jāpiesaka iepriekš, zvanot uz tālruņa numuru 29272255. Uzrādot Siguldas novada ID karti, iespējams saņemt 10% atlaidi pacēlāja izmantošanai.

Siguldas Pilsētas trase Siguldas novada iedzīvotājus un viesus ar ziemas priekiem priecēs no 12. decembra.

Uzrādot Siguldas novada ID karti, iespējams saņemt 10% atlaidi pacēlāja maksai, inventāra nomai un abonementa iegādei.

Apmeklētāji varēs baudīt ziemas priekus Siguldas Pilsētas trasē darbdienās no plkst. 10.00 līdz 20.00.

Apmeklētājus gaidīs arī Rāmkalnu slēpošanas kalns, kas plāno atvērt trasi šajā nedēļas nogalē. Kalns labvēlīgos laika apstākļos būs atvērts katru dienu no plkst.10.00 līdz 21.00.  

Savukārt Kordes trase plāno atvērt mazo kalnu nākamajā nedēļas nogalē. Pie pietiekoša sniega daudzuma un slēpošanai labvēlīgiem laikapstākļiem decembra vidū tiks atvērts arī lielais kalns.

Trases darba laiks:

  • darbdienās no plkst. 12.00 līdz 20.00;
  • brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 22.00.

Aicinām aktuālo informāciju par trašu pieejamību konkrētā laika periodā uzzināt katras trases tīmekļa vietnē vai sociālo tīklu vietnēs, kā arī tīmekļa vietnē tourism.sigulda.lv.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi