×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-12-09
Inčukalna pamatskola atskatās uz aizvadītajiem svētkiem

Inčukalna pamatskola atskatās uz aizvadīto svētku mēnesi, kurā bijuši aktīvi, organizējot pasākumus un piedaloties dažādās aktivitātēs pagastā.

Īpašu un skaistu koncertu valsts svētkos sagatavoja Inčukalna pamatskolas grupiņas, kuras priecēja vecākus ar skaistām dziesmām. Novembrī aizvadīta arī tikšanās ar skolas absolventu, Nacionālo bruņoto spēku leitnantu Robertu Rasumu.

Tāpat skolas audzēkņi un darbinieki piedalījās labdarības akcijā un atbalstīja Ukrainas bērnus, kā arī aktīvi darbojās Inčukalna bibliotēkas organizētajā Ziemeļvalstu literatūras nedēļā. Piedalījās arī Siguldas mākslu skolas “Baltais flīģelis” organizētajā koncertlekcijā “Ceļojums uz Parīzi”.

Skola lepojas un sveic bijušo ilggadējo skolotāju Solveigu Grīgu 90 gadu jubilejā, kas tika svinēta 30. novembrī. Skolotāja Solveiga Grīga Inčukalna pamatskolā, tolaik Inčukalna astoņgadīgajā skolā, sāka strādāt 1969. gadā. Līdz 1994. gadam pedagoģe lika bērniem pavisam nemanāmi iemīlēt latviešu folkloru, latviešu dzejnieku un rakstnieku darbus. Skolotāja S. Grīga ir latviešu valodas un literatūras skolotājas etalons, latviskas kultūras iemiesojums, latviska miera un sīkstuma paraugs un nelatviska draiska humora pilna. Skolotāja S. Grīga vēl šodien, 90 gadu vecumā, prot noskaitīt no galvas garus dzejoļus un tautas dziesmas.

Ir sācies Ziemassvētku gaidīšanas laiks. Skolā jau sāk parādīties svētku vēstneši – dekorācijas, rūķu cepures un dāvanu zeķes – un skolas logi rotājas baltos rakstos. Skolā norisināsies Sniegpārsliņu diena, Rūķu cepuru diena, Spilgto krāsu diena, bet pēc stundām audzēkņi varēs skatīties Ziemassvētku noskaņu filmas, spēlēt spēles, dziedāt Ziemassvētku dziesmu karaoki un dejot svētku dziesmu pavadījumā. Būs arī Ziemassvētku pasts, dāvaniņu saiņošanas darbnīca un apsveikumu gatavošanas darbnīca. Atliek tikai katram pašam sarūpēt sev jauku noskaņojumu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi