×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-12-09
Jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” un tā vadītāja – konkursa “Labākais darbā ar jaunatni” laureāti

Ceturtdien, 8. decembrī, Izglītības un zinātnes ministrijas rīkotajā konkursā “Labākais darbā ar jaunatni 2022” apbalvošanas ceremonijā tika sumināti desmit laureāti astoņās kategorijās. Par ieguldījumu jauniešu dzīves kvalitātes uzlabošanā tika izteikta atzinība pašvaldībām, darbā ar jaunatni iesaistītajām personām, jauniešu centriem, kā arī jaunatnes organizācijām un biedrībām, kas veic darbu ar jaunatni.

Kā ierasts, konkursa laureātiem tika pasniegta īpaša balva – supervaronis –, kas apliecina laureātu drosmi un profesionalitāti, veicot darbu ar jaunatni un uzlabojot jauniešu dzīves kvalitāti Latvijā.

Nominācijā “Labākais starts” bija izvirzītas pašvaldības un personas, kuras uzsākušas veikt darbu ar jaunatni pēdējo divu gadu laikā. Darbā ar jaunatni iesaistīto personu nominācijā balvu ieguva jauniešu iniciatīvu centra “Mērķis” vadītāja un jaunatnes lietu speciāliste Gunita Strazdiņa.

Kategorijā “Jauniešiem draudzīga vide” tika izvirzīti darbīgi jauniešu centri un telpas jauniešiem, kur jaunieši var kvalitatīvi pavadīt brīvo laiku, gūt atbalstu un līdzdarboties pilsoniskās līdzdalības aktivitātēs. Šajā kategorijā 2. vietu ieguva Siguldas novada Jaunrades centra jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis”.

Lepojamies ar sasniegumiem, vēlam panākumus, izturību un nerimstošo radošumu darbā ar jaunatni arī turpmāk!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi