×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-12-21
Arī janvārī turpināsies bezmaksas distanču slēpošanas nodarbības

Siguldas novada iedzīvotāji aicināti piedalīties bezmaksas distanču slēpošanas apmācībās bērniem un pieaugušajiem. Apmācības vadīs Fischer slēpošanas centra treneri Laura Lapiņa, Raivis Zīmelis un Kaspars Kārkliņš. Papildus aktīvai ziemas prieku un ziemas sporta veidu baudīšanai, aicinām piedalīties arī citos bezmaksas treniņos Siguldā, Raganā, Lēdurgā, Mālpilī, Morē, Jūdažos, Allažos un Inčukalnā.

Plānots, ka slēpošanas nodarbības notiks 7., 14., 21. un 28. janvārī plkst. 10.30. Nodarbības var apmeklēt pēc iepriekšēja pieraksta, zvanot uz tālruņa numuru 29118847. Mainoties laikapstākļiem, arī slēpošanas nodarbību grafiks var mainīties.

Atgādinām, ka paralēli slēpošanas nodarbībām Fischer slēpošanas centrā turpinās arī citas bezmaksas sporta nodarbības iekštelpās.

Krimuldas Sporta centrā 3. un 17. janvārī plkst. 19.15 notiks zumbas nodarbība kopā ar Lienu Ozoliņu-Karnīti. Lēdurgas Sporta centrā tabatas nodarbība norisināsies 7. janvārī un 21. februārī plkst. 10.30.

Mālpils Sporta centrā 12. un 26. janvārī plkst. 18.00 kopā ar treneri Inesi Miltiņu notiks nodarbība “Funkcionālais fitness”, savukārt Inčukalna Sporta centrā 10. un 24. janvārī plkst. 18.30 notiks nodarbība “Vesela mugura” kopā ar treneri Matīsu Eglīti.

7. janvārī Allažu Sporta centrā plkst. 8.30, Jūdažu Sabiedriskajā centrā plkst. 10.00 un Mores Tautas namā plkst. 11.30 būs iespēja apmeklēt funkcionālā fitnesa treniņu pie Ineses Miltiņas, bet 21. janvārī – veselības vingrošanu pie Fanijas Šitcas.

Siguldas Sporta centra Spēka zālē turpināsies arī bezmaksas nodarbības cilvēkiem ar speciālām vajadzībām, tās notiks 13. janvārī plkst. 12.00. Nodarbības peldbaseinā notiks 7. janvārī plkst. 10.00.

Seniori Siguldas Sporta centrā varēs apmeklēt arī peldēšanas nodarbības. Tās, kā ierasts, notiks svētdienās – 8., 15. un 22. janvārī – plkst. 11.00. Turpināsies arī peldēšanas nodarbības skolēniem: 7.–12. klašu audzēkņi tās apmeklēs 3., 10., 17., 24. un 31. janvārī plkst. 19.00, savukārt 2.–6. klasēm nodarbības notiks 8., 15., 22. un 29. janvārī plkst. 13.00.

Nodarbību grafikā var būt izmaiņas. Aktuālajai informācijai lūdzam sekot līdzi Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē vai sociālo tīklu vietnē “Facebook”.

Vietu skaits visās nodarbībās ir ierobežots. Lai apmeklētu nodarbības Siguldā, ir jāveic obligāta iepriekšēja pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860. Dodoties uz nodarbībām pagastos, iepriekšējs pieraksts nav nepieciešams.

Nodarbības notiek ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu un Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi