×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-12-27
Krimuldas brīvprātīgie ugunsdzēsēji apciemo sociālos aprūpes centrus

Pirms Ziemassvētku vakara dienas, 23. decembrī, pāris stundas pirms Siguldas novada Brīvprātīgo ugunsdzēsēju Inčukalna, Lēdurgas biedrību komandas (Inčukalna komanda un tās posteņi Vangažos, Inciemā, Lēdurgas BUK) radīja Siguldā svētku sajūtu ar izdekorētu ugunsdzēsēju mašīnu braucienu, trešā – Krimuldas Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības komanda savā ugunsdzēsēju automašīnā veda Ziemassvētku dāvanas uz Krimuldas veco ļaužu namu “Sunīšos” un sociālās aprūpes namu“Pēterupe” Lēdurgas pagasta Lodē.

Biedrības valdes priekšsēdētāja Kaspara Vainovska un ugunsdzēsējas Ineses Lāmas priekšlikums bija spontāns, un atbalstīts no biedrības biedriem vienbalsīgi. Sekoja saruna ar vairākiem uzņēmējiem, tūlītēja atsaucība un nesavtīgs došanas prieks.

Līdz pat šim brīdim, tas ir teju pēc nedēļas, ugunsdzēsēju (vedēju) un Ziemassvētku vecīša prāti, domas atgriežas pie minēto aprūpes iemītnieku neviltotā prieka, acu mirdzuma, dāvanu saņemšanas momenta.

Īsas, bet kodolīgas, uzmundrinošas un neaizmirstamas sarunas ar dāvanu piegādātājiem un Ziemassvētku vecīti atsvēra jebkuru dzīves pāri darījumu šiem cilvēkiem, kuri pasakaini daudz devuši mūsu šodienas labklājībai, bet savas dzīves nogali pavada kopmājās, kurās valda ļoti laba un pat perfekta kārtība, taču lielākos godos, svētkos tiek vairāk vai mazāk aizmirsti no sabiedrības puses. Šis bija kaut neliels bet būtisks reveranss, cieņas apliecinājums viņiem no sabiedrības.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi