×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-12-30
Šonedēļ Siguldas novadā: Jaungada sagaidīšanas pasākumi, Latvijas kauss kamaniņu sportā un citas norises

Šajā nedēļas nogalē, sagaidot jauno gadu, Siguldas novadā norisināsies dažādi krāšņi notikumi, kas gadumiju padarīs vēl priekpilnāku. Šīs brīvdienas sāksim ar azartisku dienu Siguldā, atbalstot Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases pārstāvjus Latvijas Kausa sacensībās, turpināsim ar spilgtām Vecgada un Jaungada ballēm kopā ar radiem, draugiem un novada viesiem. Savukārt pašā gadumijā būsim kopā Siguldas dzelzceļa stacijā un atskatīsimies uz aizvadīto gadu, uzstādīsim jaunus mērķus un pēc divu gadu pārtraukuma baudīsim svētku uguņošanu.

 

Piektdien, 30. decembrī

No plkst. 10.00 līdz 14.15 bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” norisināsies Latvijas kauss kamaniņu sportā. Sacensībās startēt pieteikušies 86 sportisti piecās vecuma grupās. Plašāka informācija apskatāma šeit.

Plkst. 12.00 Inčukalna Sporta centra peldbaseinā gaidāmas ūdenspolo komandas “Sport Star” organizētās sacensības.

Plkst. 16.00 Mālpilī, Vites ielā 20, izskanēs labdarības koncerts “Sapnis par zirgu”, kurā piedalīsies dziedātāja Anta Eņģele. Pasākumu rīko “Augusta stallis” un “Zirgu asistētas terapijas centrs” ar Mālpils aktīvo iedzīvotāju grupas “Mālpils iedvesmo” atbalstu. Ieeja pasākumā par ziedojumiem – minimālais ziedojums personai ir 10 eiro, bērniem līdz 3 gadu vecumam ieeja ir bez maksas. Plašāka informācija apskatāma šeit.

Plkst. 22.00 Lēdurgas Kultūras namā gaidāms Vecgada karnevāls. Vietu pie galdiņa iespējams pieteikt, zvanot uz tālruņa numuru 29166140. Biļetes cena ir 12 eiro, iepriekšpārdošanā arSiguldas novada ID karti – 10 eiro. Plašāka informācija apskatāma šeit.

 

Sestdien, 31. decembrī

Plkst. 18.00 Krimuldas Evaņģēliski luteriskajā draudzē notiks Vecgada vakara dievkalpojums.

No plkst. 21.00 Mālpils Kultūras centra Mazajā zālē norisināsies Jaungada sagaidīšanas balle. Līdz pat Jaunā gada rītausmai viesus ar lielisku mūziku iepriecinās Atis Auzāns ar mūziķiem. Balles laikā paredzēti dažādi pārsteigumi, arī dāvanu izloze un fotostūrītis. Ieejas maksa ir 25 eiro, iepriekšpārdošanā arSiguldas novada ID karti – 20 eiro. Biļetes pieejamas “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un Mālpils Kultūras centrā pie klientu apkalpošanas speciālista.

No plkst. 21.00 kultūras centrs “Siguldas devons” aicina gadumijas maģisko nakti pavadīt dzirkstošā atmosfērā ballē “Gadumija devonā”. Pasākumā par labu mūziku un smiekliem visas nakts garumā parūpēsies Jānis Stībelis ar mūziķu apvienību un prieka enerģiju radīs virtuozs Armands Simsons. Baudīt krāšņo notikumu varēs divās pasākuma zonās: “Radix zālē” – ieejas maksa 60 eiro,“Cafe zālē” – ieejas maksa 50 eiro.Siguldas novada ID kartes īpašniekiem iepriekšpārdošanā tiek piemērota 20% atlaide. Biļetes cenā ir iekļautas nelielas uzkodas un glāze dzirkstošā vīna. Ieejas biļetes pieejamas visās “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, tostarp tiešsaistē šeit, un kultūras centra “Siguldas devons” kasē. Plašāka informācija apskatāma šeit.

Plkst. 23.30 novadnieki un viesi ir aicināti doties uz Siguldas dzelzceļa stacijas laukumu, lai pēc divu gadu pārtraukuma kopīgi sagaidītu jauno gadu. Varēs baudīt svētku mūziku un, atskatoties uz aizvadīto gadu, fotogrāfijās un video būs iespēja aplūkot aizraujošākos notikumus. Īsi pirms pusnakts klātesošos svinīgā uzrunā sveiks Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa, savukārt gadumijā ikvienu priecēs krāšņa uguņošana. Jaungada sagaidīšanas pasākuma laikā būs satiksmes ierobežojumi, kas skars gan autobraucējus, gan kājāmgājējus. Plašāka informācija apskatāma šeit.

No plkst. 23.59 Mores Tautas namā norisināsies Jaungada nakts balle pie galdiņiem ar grupu “HONO”. Galdiņu rezervācija, zvanot uz tālruņa numuru 28646332. Biļetes cena – 8 eiro, iepriekšpārdošanā arSiguldas novada ID karti – 6 eiro.

 

Svētdien, 1. janvārī

Plkst. 12.00 Krimuldas Evaņģēliski luteriskajā draudzē notiks Jaungada dievkalpojums.

 

Atpūtas brīžos aicinām ieplānot mierpilnas pastaigas novada dabas takās. Atgādinām, ka šajā nedēļas nogalē novada kultūrvietas, kā arī sporta un atpūtas centri strādās saīsinātu darba laiku vai būs slēgti, pirms to apmeklējuma aicinām interesēties konkrētajā iestādē.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi