×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-01-13
Iespēja ziedot sveces simboliskai Ukrainas gaismas pils tapšanai

Aicinām ikvienu iesaistīties Latvijas Nacionālā Kultūras centra un biedrības “Tavi draugi” izsludinātajā akcijā un atbalstīt Ukrainas tautu. Ikkatrs aicināts līdz 19. janvārim nogādāt kultūras centrā “Siguldas devons” sveces un sveču galus un ziedot tās simboliskas Ukrainas gaismas pils tapšanai.

Akcijas laikā saziedotās sveces no visas Latvijas ceļos uz Rīgu un biedrībā “Tavi draugi” pārtaps ierakumu svecēs, kas tiks nogādātas Ukrainas aizstāvjiem. Karavīriem sveces ir ļoti vajadzīgas, lai uzsildītu ūdeni, pagatavotu maltīti un sasildītos.

Akcijā īpaši aicināti piedalīties amatiermākslas kolektīvi, pievienojoties pārējai Latvijas Dziesmu un deju svētku saimei, lai kopīgiem spēkiem nestu gaismu un siltumu, kas palīdzēs uzvarēt tumsu un ļaunumu!

Lai ceļas Gaismas pils! Slava Ukrainai!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi