×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-09
Siguldas slimnīcā pieejamas pediatra konsultācijas arī brīvdienās, svētku dienās

Jau vairākus gadus Siguldas novada pašvaldība, rūpējoties par mazo novadnieku veselību ārpus ģimenes ārstu prakses darba laika, Siguldas slimnīcā nodrošina bezmaksas pediatra konsultācijas novadā deklarētajām ģimenēm. Tā ir iespēja akūtos gadījumos saņemt palīdzību tuvāk savai dzīvesvietai.

Siguldas novada pašvaldības apmaksāto pediatru konsultācijas 2022. gadā ir saņēmuši 344 bērni, no kuriem 13 ir izsniegti norīkojumi stacionēšanai. Ja pediatru pieejamības pakalpojumu nesniegtu Siguldas slimnīca, iespējams, šis 331 bērns, būtu Neatliekamās medicīniskās palīdzības vai  Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pacients.

Siguldas novada pašvaldība atgādina, ka pediatrs nosaka diagnozi un nozīmē sākotnējo ārstēšanu, bet turpmākā bērna novērošana un ārstēšana jāveic ģimenes ārstam. Uzņemšanas nodaļā tiek sniegtas ambulatorās konsultācijas akūtos gadījumos, nepieciešamības gadījumā bērni var saņemt inhalācijas vai intramuskulāras injekcijas, taču infūzijas jeb sistēmu uzlikšana bērniem, kā arī analīžu nodošana slimnīcas piedāvātajos pediatra pakalpojumos neietilpst.

Konsultācijas notiek sestdienās, svētdienās un svētku dienās no plkst. 10.00 līdz 16.00 Siguldas slimnīcas Uzņemšanas nodaļā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi