×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-13
Ar panākumiem aizvadīts Eberspacher Pasaules kausa 7. posms

11. un 12. februārī Vācijā, Vinterbergas trasē, norisinājās Eberspacher Pasaules kausa 7. posms. Tajā tika aizvadīts arī BMW Sprinta Pasaules kauss, pēc kura noskaidroti mazā kristāla globusa ieguvēji Sprinta kausa kopvērtējumā. Siguldas novada kamaniņu sportisti arī šajā posmā uzrādīja augstus rezultātus un guva godalgas.

7. posms iesākās ar sieviešu divvietīgo ekipāžu sacensībām, kurās piedalījās divas Latvijas ekipāžas: Anda Upīte/Sanija Ozoliņa un Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna. Novadniece-siguldiete Sanija Ozoliņa ar pārinieci Andu Upīti divu braucienu summā izcīnīja 4. pozīciju.

Pirmā sacensību diena noslēdzās ar vīriešu startiem, kur Latvijas valstsvienību pārstāvēja siguldietis Gints Bērziņš, kā arī Kristers Aparjods, Kaspars Rinks, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, kā arī Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts. Gintam Bērziņam šajā posmā gūta 8. vieta. Savukārt novadnieks Mārtiņš Bots ar pārinieku Robertu Plūmi spēja nodrošināt vietu uz goda pjedestāla un izcīnīja bronzas medaļu.

Eberspacher Pasaule kausa 7. posma otrā sacensību diena iesākās ar sieviešu sacensībām, kur startēja visas četras latvietes: Sigita Bērziņa, Kendija Aparjode, Elīna Ieva Vītola un Frančeska Bona. Novadniecei Elīnai Ievai Vītolai divu braucienu summā 13. pozīcija un Sigitai Bērziņai – 16. vieta.

Sacensības noslēdzās ar BMW Sprinta Pasaules kausa finālu, pēc kura tika noskaidroti arī mazā kristāla globusa ieguvēji BMW Sprinta kausa kopvērtējumā. Sprinta kausam kvalificējās 11 latvieši: Gints Bērziņš, Kristers Aparjods, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Anda Upīte/Sanija Ozoliņa, Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna, Kendija Aparjode, Elīna Ieva Vītola, kā arī Sigita Bērziņa.

Sieviešu konkurencē Kendija Aparjode, veicot lielisku braucienu, izcīnīja sudraba godalgu. Elīna Ieva Vītola izcīnīja 7. vietu, bet Sigita Bērziņa – 15. pozīciju. Vīriešu konkurencē Gintam Bērziņam izcīnīta 12. vieta. Vīriešu divvietīgo ekipāžu konkurencē Mārtiņš Bots/Roberts Plūme guva 7. vietu, sieviešu divvietīgo ekipāžu konkurencē uzvaru izcīnīja Anda Upīte/Sanija Ozoliņa.

Pēc uzvaras noslēdzošajā BMW Sprinta kausā Anda Upīte/Sanija Ozoliņa BMW Sprinta Pasaules kausu kopvērtējumā ar 170 punktiem izcīnīja 3. vietu un mazo kristāla globusu.

Mārtiņam Botam/Robertam Plūmem Sprinta Pasaules kausa kopvērtējumā 170 punkti un 6. vieta. Gintam Bērziņam ar izcīnītu 101 punktu 11. pozīcija. Elīna Ieva Vītola ar 106 punktiem 10. pozīcijā, savukārt Sigitai Bērziņai 52 punkti un 18. vieta.

Nākamajā nedēļas nogalē Eberspacher Pasaules kausa 8. posms norisināsies Šveicē, Sanktmoricas dabīgajā ledus trasē. Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem seko līdzi tiešraidē – televīzijas kanālā “TV6”, “tv3.lv” un “Go3”.

Savukārt 11. februārī Emīla Cipuļa komanda Pasaules kausa 7. posmā, kas notiek Austrijas trasē Īglsā, izcīnīja augsto 4. vietu, kas ir pilota labākais sasniegums Pasaules kausā. Šonedēļ, no 18. līdz 19. februārim, Pasaules kauss bobslejā notiks bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda”. Savukārt 17. februārī – Pasaules kauss skeletonā. Aicinām atbalstīt sportistus klātienē!

Lepojamies ar sasniegumiem un vēlam panākumus arī turpmāk!


Foto: FIL/ Mareks Gaļinovskis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi