×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-16
Eberspacher Pasaules kausa 8. posmā novadnieki cīnīsies par medaļām

Šajā nedēļas nogalē, 18. un 19. februārī, Šveicē norisināsies pirmspēdējais 45. kamaniņu sporta sezonas Eberspacher Pasaules kausa posms. Kā allaž, arī šajā posmā kamaniņu braucēji no Siguldas novada cīnīsies par medaļām.

Sanktmorica ir vienīgā dabīgā ledus trase pasaulē, kur jau otro sezonu norisinās arī kamaniņu sporta sacensības. 2021./2022. gada sezonā tieši Sanktmoricā tika aizvadīts 53. FIL Eiropas čempionāts, kur Latvijas komanda izcīnīja Eiropas čempionu titulu.

Sezonas izskaņā pasaules labākie kamaniņu braucēji turpinās cīņu par punktiem un kristāla globusa iegūšanu Eberspacher Pasaules kausu kopvērtējumā.

Kopvērtējumā pēc septiņiem posmiem labākā no latvietēm – ar izcīnītiem 335 punktiem 6. vietā ierindojas siguldiete Elīna Ieva Vītola. Vīriešu konkurencē Kristers Aparjods ar 395 punktiem dala 3. vietu ar austrieti Volfgangu Kindlu (Wolfgang Kindl). Sieviešu divvietīgo ekipāžu konkurencē, izlaižot divus posmus Ziemeļamerikā, Andai Upītei un novadniecei Sanijai Ozoliņai ar izcīnītiem 365 punktiem 5. vieta. Savukārt vīriešu duetu konkurencē novadnieks Mārtiņš Bots/Roberts Plūme ar 471 punktu ierindojas 3. pozīcijā, no 2. vietas atpaliekot vien par 11 punktiem.

Sacensību posmam startēt pieteikušies 97 atlēti no 13 nācijām – 23 sievietes, 24 vīrieši, 8 sieviešu divvietīgās ekipāžas, kā arī 17 vīriešu dueti. Latvijas valstsvienību sacensībās pārstāvēs 15 atlēti: Gints Bērziņš, Kristers Aparjods, Kaspars Rinks, Elīna Ieva Vītola, Sigita Bērziņā, Kendija Aparjode, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts, Anda Upīte/Sanija Ozoliņa, kā arī Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna.

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem aicinām sekot līdzi tiešraidē – televīzijas kanālā “TV6”, “tv3.lv” un “Go3”.

Sestdien, 18. februārī:

  • plkst. 9.30 – 1. brauciens vīriešu divvietīgās ekipāžas;
  • plkst. 10.20 – 1. brauciens sieviešu divvietīgās ekipāžas;
  • plkst. 11.15 – 2. brauciens vīriešu divvietīgās ekipāžas;
  • plkst. 12.05 – 2. brauciens sieviešu divvietīgās ekipāžas;
  • plkst. 13.20 – 1. brauciens vīrieši;
  • plkst. 14.45 – 2. brauciens vīrieši.

Svētdien, 19. februārī:

  • plkst. 9.50 – 1. brauciens sievietes;
  • plkst. 11.20 – 2. brauciens sievietes;
  • plkst. 13.30 – komandu stafete sadarbībā ar BMW.

 

Foto: FIL/ Mareks Gaļinovskis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi