×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-21
10.–12. klašu sporta pasākumā uzvar Siguldas Valsts ģimnāzijas C komanda

21. februārī Siguldas Sporta centrā norisinājās sporta pasākums “Novada spēles” 10.–12. klašu grupām. Tajā piedalījās četras Siguldas novada vidusskolas, nolikumā paredzot, ka komandas sastāvs veidojas no 10., 11. un 12. klašu skolēniem. No Siguldas Valsts ģimnāzijas piedalījās četras komandas, Siguldas pilsētas vidusskolas startēja divas komandas, bet no Mālpils un Krimuldas vidusskolas – viena komanda.

Kopvērtējumā 1. vietu izcīnīja Siguldas Valsts ģimnāzijas C komanda (52 punkti), 2. vietu – Mālpils vidusskolas komanda (45 punkti), 3. vietu – Siguldas Valsts ģimnāzijas B komanda (39 punkti), 4. vietu – Krimuldas vidusskolas komanda (37 punkti), 5. vietu – Siguldas pilsētas vidusskolas BC komanda (32 punkti), 6. vietu – Siguldas Valsts ģimnāzijas D komanda (26 punkti), dalīto 7. vietu guva Siguldas pilsētas vidusskolas A komanda un Siguldas Valsts ģimnāzijas A komanda (25 punkti).

Sporta pasākumā bija divi turnīri – dvieļu bols un 3x3 basketbola sacensības. Tāpat notika arī trīs individuālās sacensības, kur iekrātie punkti summējās kopvērtējumā. Individuālajā aktivitātē jeb pacietības uzdevumā “Pupiņu šķirotājs” bija veikli jāsašķiro pupiņas pa krāsām, šajā uzdevumā labākā meiteņu konkurencē bija Rēzija Kaupuže un zēnu – Viktors Poluhins no Mālpils vidusskolas. Kopvērtējumam visvairāk punktus ieguva Mālpils vidusskola. Šajā aktivitātē izcīnīja 2. vietu Krimuldas vidusskola un 3. vietu Siguldas Valsts ģimnāzijas C komanda.

Aktivitātē “Zaķa lēciens” (lēcieni ar lecamauklu) labākā meiteņu konkurencē bija Annija Rulle-Titava no Siguldas Valsts ģimnāzijas, kura veica 173 lēcienus 60 sekunžu laikā, bet zēnu konkurencē labākais bija Kristaps Rauska no Mālpils vidusskolas ar 187 lēcieniem. Kopvērtējumā 1. vietu izcīnīja Siguldas Valsts ģimnāzijas C komanda, 2. vietu – Siguldas Valsts ģimnāzijas B komanda, 3. vietu – Mālpils vidusskolai.

Uzdevumā “Piramīda” no glāzītēm bija jāuzceļ piramīda, pēc tam tās nojaucot. Meiteņu konkurencē labākā bija Anete Actiņa no Siguldas Valsts ģimnāzijas B komandas, bet zēnu – Kaspars Bērziņš no Mālpils vidusskolas. Kopvērtējumā 1. vietu izcīna Krimuldas vidusskola, 2. vietu – Mālpils vidusskola, 3. vietu – Siguldas Valsts ģimnāzijas C komanda.

3x3 basketbola turnīra uzvarētāji bija Siguldas pilsētas vidusskolas BC komanda, 2. pozīciju guva Siguldas Valsts ģimnāzijas C komanda, bet 3. vietā ierindojās Siguldas Valsts ģimnāzijas B komanda.

Dvieļu bolā turnīra uzvarētāji Siguldas Valsts ģimnāzijas C komanda, 2. vietā – Mālpils vidusskola, 3. vietā – Siguldas Valsts ģimnāzijas D komanda.

Piedaloties pasākumā, skolas uzkrāja punktus konkursā “Gada skola sportā”, kas noris atbilstoši nolikuma “Konkurss “Gada skola sportā”” nosacījumiem. Iegūtie punkti katrai izglītības iestādei mācību gada ietvaros summējas, veidojot finansējumu papildu sporta inventāram, aprīkojuma iegādei vai citiem ar sportu saistītiem mērķiem.

Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde jauniešu iniciatīvu centram “Mērķis” izsaka pateicību par iesaisti un līdzdarbošanos, Siguldas Sporta centra direktoram – par pasākuma vadīšanu, kā arī tiesnešiem par godīgu rezultātu, skolēniem par aktīvu dalību un sporta skolotājiem par kopā būšanu.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi