×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-23
Siguldas 1. pamatskola saņem dāvinājumus no uzņēmējiem

2023. gads Siguldas 1. pamatskolā ir iesācies ar patīkamiem pārsteigumiem – saņemtas ļoti vērtīgas un ikdienā nepieciešamas dāvanas no uzņēmumiem SIA “Gaujas koks” un SIA “Graanul Invest”.

Vangažos bāzētais uzņēmums “Gaujas koks” skolai dāvināja iespēju iegādāties un uzstādīt ūdens pudeļu uzpildes staciju “Elkay”. Skolēni un skolotāji turpmāk varēs piepildīt savas dzeramā ūdens pudeles atkārtoti, tādējādi rūpējoties par vidi, samazinot plastmasas patēriņu un aktualizējot skolas kā ekoskolas vērtības. Ūdens pudeļu uzpildes stacija ir aprīkota ar kvalitatīviem ūdens filtriem, tā ir novietota skolas vestibilā 1. stāvā visiem ērti pieejamā vietā.

Uzņēmums “Graanul Invest” no Inčukalna skolas jaunāko klašu skolēniem ziedoja aizraujošas, izglītojošas un izklaidējošas galda spēles saturīgai brīvā laika pavadīšanai. Spēles tika nodotas lietošanai 1. klašu kolektīviem.

Siguldas 1. pamatskolas kolektīvs un skolas atbalsta biedrība saka lielu paldies uzņēmējiem par dāsnajām un vērtīgajām dāvanām.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi