×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-23
Tautas bumbas finālā – Laurenču sākumskola un Krimuldas vidusskola

Ceturtdien, 23. februārī, Krimuldas vidusskolā notika Vidzemes reģiona “Gauja” novada skolu finālsacensības tautas bumbā. Siguldas novadu pārstāvēja Laurenču sākumskolas zēnu komanda un Krimuldas vidusskolas meiteņu komanda. Sacensībās piedalījās arī trīs zēnu un trīs meiteņu komandas no Limbažu un Alūksnes skolām.

Kā jau pierasts, emocijas un cīņas spars piepildīja sporta zāli. Laukumos notika spraigas cīņas par katru bumbu un katru spēlētāju.

Pirmās vietas gan zēnu, gan meiteņu konkurencē izcīnīja Siguldas novada skolas. Zēniem – Laurenču sākumskola, kur spēle ar Alūksnes sākumskolu izrādījās īsts pārbaudījums, jo nācās spēlēt papildlaiku, lai noskaidrotu uzvarētāju. Laurenču sākumskolas skolotājs – Mareks.

Meitenēm uzvaru izcīnīja Krimuldas vidusskolas komanda, kura pārliecinoši pārspēja Limbažu Valsts ģimnāzijas un Alūksnes pilsētas sākumskolas komandu. 

Uz Latvijas skolēnu spartakiādes finālsacensībām, kas norisināsies Dobelē 3. martā, dosies pirmo divu vietu izcīnījušās komandas. Zēniem – Laurenču sākumskolas un Alūksnes pilsētas sākumskolas komandas, meitenēm – Krimuldas vidusskolas un Alūksnes sākumskolas komanda.

Apsveicam ar uzvarām un vēlam veiksmi Latvijas sacensību finālturnīrā! Paldies par sacensību nodrošināšanu Krimuldas vidusskolas sporta skolotājām Antrai, Lizai!


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi