×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-27
Noticis “Vilciņa kausa 2023” 3. posms kalnu slēpošanā

Siguldas Pilsētas trasē februāra vidū norisinājās “Vilciņa kausa 2023” 3. posma sacensības kalnu slēpošanā “Fischer kauss 2023”. Uz starta stājās slēpotāji vecumā no 3 līdz 10 gadiem, kopumā pulcējot vairāk nekā 150 dalībniekus.

Dalībnieki tika vērtēti četrās vecuma grupās – meitenes un zēni atsevišķi. Sacensību galvenā balva – 2 pāri jaunas “Fischer” slēpes. Uzvarētāji katrā vecuma grupā tika noskaidroti pēc divu trašu uzrādītā mazākā koplaika. Lai tiktu pie sacensību galvenās balvas, visu dalībnieku starpā (meitenes un zēni atsevišķi) bija jāiekļūst Top10. Šie dalībnieki piedalījās izlozē, kuras laikā tika noskaidroti laimīgie jauno slēpju īpašnieki.

Sacensības notika ar Siguldas Novada pašvaldībai par atbalstu. Sacensību organizatori izsaka pateicību atbalstītājiem, kas šogad bija ļoti daudz. Mazajiem sportistiem bija milzīgs prieks par sarūpētajām balvām!


Informāciju sagatavoja:
Madara Meldere

Foto: Sandra Meldere


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi