×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-02
NVA rīko “Atvērto durvju dienas uzņēmumos personām ar invaliditāti”

Līdz 31. martam Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) visā Latvijā rīko ikgadējo pasākumu “Atvērto durvju dienas uzņēmumos personām ar invaliditāti”, lai veicinātu darba meklētāju ar invaliditāti iekļaušanos darba tirgū un sniegtu atbalstu darba devējiem nepieciešamo darbinieku piesaistē. Pasākumu laikā darba meklētāji ar invaliditāti tiekas ar uzņēmumu un iestāžu pārstāvjiem, lai darba vidē klātienē vai videokonferenču platformā “Zoom” iepazītu nodarbinātības iespējas. Uz tikšanos ar darba devējiem aicināti gan NVA reģistrētie, gan nereģistrētie darba meklētāji ar invaliditāti.

Informācija par aktuālajiem pasākumiem un darba devēju piedāvājumi visa mēneša laikā tiks publicēti un regulāri aktualizēti NVA tīmekļa vietnes sadaļā “Atvērto durvju dienas uzņēmumos personām ar invaliditāti”. Ja darba meklētājiem nepieciešama palīdzība CV sagatavošanā, aicinām pieteikties dalībai klātienes vai tiešsaistes karjeras konsultācijā. Plašāka informācija pieejama NVA tīmekļa vietnē.

Pieteikšanās pasākumiem turpinās. Darba meklētājam jāizvēlas interesējošais pasākums un elektroniski jāaizpilda pieteikums NVA vietnes sadaļā “Notikumu kalendārs” vai jāpiesakās klātienē tuvākajā NVA filiālē. Darba devējiem pieteikuma anketa pieejama NVA vietnes sadaļā “Piedāvāju darbu”.  

Atgādinām, ka NVA reģistrētie klienti ar invaliditāti, uzsākot darba tiesiskās attiecības uz nenoteiktu laiku, darba attiecību sākumposmā var pieteikties NVA surdotulka, atbalsta personas vai ergoterapeita pakalpojuma saņemšanai. Detalizētāka informācija par NVA atbalstu personām ar invaliditāti, uzsākot darba tiesiskās attiecības uz nenoteiktu laiku, pieejama NVA vietnes sadaļā “Atbalsts darba attiecību uzsākšanai”. Savukārt darba devējiem, nodarbinot NVA reģistrētos klientus ar invaliditāti uz nenoteiktu laiku, darba attiecību sākumposmā NVA piedāvā dotāciju personas ar invaliditāti darba vietas aprīkošanai un ikmēneša dotāciju personas ar invaliditāti darba vadītāja apmaksai. Detalizētāka informācija par NVA atbalstu darba devējiem, kuri uzsāk nodarbināt personas ar invaliditāti uz nenoteiktu laiku, pieejama NVA vietnes sadaļā “NVA klientu ar invaliditāti nodarbinātība uz nenoteiktu laiku”.

9. un 29. martā NVA darba devējiem rīkos arī tiešsaistes seminārus, kuros informēs par darba devējiem pieejamo NVA atbalstu, nodarbinot personas ar invaliditāti.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi